Foto | Alegeri cu nabadai la AJF Ilfov | Tradare, tradare, dar sa stim si noi!

mie, 26 mai 2021

Alegerile pentru sefia AJF Ilfov au trecut dar discutiile si intrigile sunt mai puternice ca niciodata.

Asa cum mentionam in materialele trecute, Adunarea Generala extraordinara de la forul fotbalului ilfovean, avea sa clarifice dorintele majoritatii membrilor afiliati. Incepand din Februarie-Martie, o parte a membrilor a inceput procedura de strangere a semnaturilor pentru procesul de schimbare a liniilor.
A urmat un razboi intre gruparea Mirica Craciun si Constantin Buhac pentru organizarea alegerilor dar si pentru suprematia AJF Ilfov, „razboi” relatat pe larg in materiale precedente.

20 Mai, ziua Z

Cele doua grupari au programat alegerile in aceeasi zi, la aceeasi ora si in acelasi loc, 20 Mai 2021, orele 16.00 stadion Constantin Balalau, Buftea.
Accesul la lucrarile A.G. a fost unul extrem de strict. Cu chiu cu vai, au intrat in incinta stadionului toti membri afiliati care au dorit sa particile la sedinta. 44 la numar.
Toti, mai putin Stefan Poenaru, acesta avand statutul de „persona non grata”, de vreo 11 ani. Domnul Poenaru, a fost atat de interzis in AJF Ilfov incat dansul a prezidat comisia de validare a dosarelor de candidatura pentru alegerile la care a fost interzis, iar interzicerea accesului acestuia la intalnirile fotbalului judetean se pare ca este pe viata. Ironia sortii…

Invitati din pareta F.R. Fotbal au fost domnii Bodescu si Goga. Acestia au certificat si oficializat faptul ca A.G. respctiva este organizata de conducerea AJF Ilfov, si anume tabara Mitica Craciun.
Una dintre mizele organizarii acestei intalniri a fost modalitatea de vot. Unul din articolele Statului AJF specifica faptul ca votul este secret sau poate fi stabilit de majoritatea membrilor prezenti.
S-a propus vot deschis (cu ridicat de mana) insa a fost infirmat de majoritate – 37 – 7.

Procedura alegerilor a continuat si s-a soldat cu rezultatul deja cunoscut, Constantin Buhac va ocupa functia de Presedinte al AJF Ilfov pentru urmatorii 4 ani.

Vezi aici rezultatele scrutinului!

Marea tradare

Echipa Buhac s-a prezentat bine pentru aceste alegeri.
Componentii acesteia au promovat ideea de schimbare si s-au pus pe treaba.
De-a dreptul impresionant a fost faptul ca este prima data in istoria AJF Ilfov cand o parte dintre candidati si-au editat un pliant de prezentare a echipei si a programului pe care doresc sa-l implementeze pentru dezvoltarea fotbalului judetean. Admirabil!

Motoarele “revolutionarilor” au fost Mugurel Tanasa, Marius Serban si Mugur Porumbacu. De retinut aceste nume.

Toti cei 8 membri indicati pe pliant au mers pe ideea de “echipa”. In toate discutiile s-a folosit expresia “Echipa va fi votata in bloc!”

Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, si cum cuvantul, onoarea si onestitatea oamenilor nu a fost niciodata aproape de perfectiune, tocmai “motoarele” au cazut prada ideologiilor de grup.

In chiar miercurea predecesoare alegerilor, sferele de influenta au intervenit si au pus la cale noua oranduire. Practic vestul si-a dat mana cu sudul iar marii perdanti au fost chiar “motoarele revolutionarilor”.

Speculatii au fost, sunt si vor fi.
Daca nu se facea “trocul” mai iesea Constantin Buhac presedinte? Diferenta a fost de doar 8 volturi fata de Mitica Craciun (27-19). Asta inseamna ca doar 4 membri puteau intoarce armele iar “hulitul” Mitica Craciun ar fi ramas presedinte…

Contestatii si iar contestatii

Cei trei, Tanasa, Serban si Porumbacu, probabil suparati foc din cauza tradarii, s-au hotarat sa conteste rezultatul, cvorumul, modalitatea sau orice altceva. Contestatia a fost depusa a doua zi la sediul AJF Ilfov.
Este depusa statutar?…Nu stim, dar vom afla!

Alte contestatii au venit, important, in timul sedintei Adunarii Generale, de la Constantin Grecu si de la Nita Marin, ambii intr-o situatie cel putin delicata. Pentru cei doi s-au organizat alegeri in 2017, respectiv 2018, pentru functia de Vicepresedinte al AJF Ilfov.
Practic, cei doi ar fi in plin mandat de 4 ani. Teoretic, conform noului Statut, mandatul Comitetului Executiv expira odata cu incheierea mandatului de Presedinte.

Ce va fi?, vom dezbate zilele urmatoare.
Ramaneti alaturi de IlfovSport.ro!

Galerie foto
Marius Pistrui

bbblbbbr
Alegeri-AJF-Ilfov-_-010.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-011.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-012.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-013.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-014.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-015.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-001.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-002.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-003.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-004.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-005.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-006.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-007.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-008.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-009.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-010.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-011.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-012.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-013.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-014.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-015.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-001.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-002.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-003.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-004.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-005.jpg
Alegeri-AJF-Ilfov-_-006.jpg

Comments are closed.