FOTO | Ilfovul il sustine puternic pe Ionut Lupescu

joi, 05 aprilie 2018

Cu cateva saptamani in urma, Ionut Lupescu, candidat la functia de Presedinte al FR Fotbal, isi incepea campania electorala in teritoriu.
Zilele trecute fostul international a poposit si in Ilfov.

Astfel Ionut Lupescu a luat contact cu problemele ridicate de miscarea fotbalistica trecuta pe listele FR Fotbal. Bineinteles ca Lupescu a avut ocazia sa-si expuna proiectele prin discutii libere cu cei prezenti.

Ionut Lupescu a vizitat cluburile din Afumati, Balotesti, Tunari, Popesti-Leordeni, Clinceni, Domnesti si Snagov.

Punctul forte al vizitelor a fost intalnirea organizata cu conducerea AJF Ilfov. Interesant este faptul ca intalnirea a avut loc la… Consiliul Judetean Ilfov, acolo unde candidatul Lupescu a fost primit de Presedintele Marian Petrache.

Locatia aleasa pentru aceasta ultima intalnire a ridicat semne de intrebare in randul amatorilor de fotbal. Oare tovarasul presedinte de la AJF Ilfov nu si-a permis sa-l primeasca pe fostul sef al Comisiei Tehnice UEFA in minunatia de sediu detinut in chirie de organizatia care conduce fotbalul ilfovean?

„La Ilfov am simtit suportul total al celor cu care m-am vazut pentru o schimbare majora in fotbal, dupa 18 aprilie. Problemele de aici nu difera cu mult de cele pe care le-am intalnit in restul localitatilor din tara pe care le-am vizitat si este evident ca e nevoie de o viziune noua care sa ofere solutii eficiente. Membri din Ilfov au rezonat cu ideile pe care le-am prezentat si s-au aratat dispusi sa puna umarul la reconstructia fotbalului romanesc, incepand cu baza piramidei”a comentat Ionut Lupescu in legatura cu vizita in Ilfov

Galerie foto

%%wppa%% %%slide=554%% %%align=center%%

Comments are closed.