Numărul 31 din IlfovSport a apărut după Ziua României! Șeful COSR, Alin Petrache: “Vrem să dezvoltăm bazele sportive din Ilfov”

mar, 02 decembrie 2014

Chiar dacă românii de pretutindeni au sărbătorit ieri Ziua Națională, în redacția IlfovSport se sărbătorește la 2 mai, în fiecare an, când a apărut și primul număr. Ușor, dar sigur, au trecut aproape 3 ani de când revista noastră apare în continuare pe print, în condiții grafice din ce în ce mai bune, ignorând criza acută a print-ului în România.

De astăzi, 2 decembrie, numărul 31 al revistei este pe piață și vă așteaptă cu subiecte calde. Șeful COSR, Alin Petrache, a fost ales pentru cover story în luna decembrie. Acesta ne-a dezvăluit că este încântat de cum arată Centrul Olimpic de la Izvorani și se gândește la un proiect măreț, construcția unui parc olimpic în sudul Bucureștiului, după modelul celui ridicat de englezi la Londra. “Ne-am propus să dezvoltăm infrastructura disponibilă tocmai pentru că ea este cheia unei pregătiri eficiente și implicit a performanțelor frumoase pe care ea le generează. Centrul Olimpic ”Sydney 2000” de la Izvorani este un exemplu despre ceea ce se poate face, un model pe care sperăm să il putem multiplica, în funcție de resursele disponibile”, a declarat fostul internațional de rugby. Toate amănuntele și un interviu exclusiv cu noul șef al COSR, în paginile noului număr.

Ce mai puteți citi din noul IlfovSport 

Fotbal în pustiu: Dărăști - Dragomirești

Fotbal în pustiu: Dărăști – Dragomirești

– O cronică inedită, într-o zi geroasă de noiembrie, a unui meci din liga județeană, CS Dărăști – Viitorul Dragomirești, te face să râzi, oricât de supărat ai fi pe fotbalul românesc.

– Alexandru Radu, Cristi Ionescu, Nicu Epaminonda, Răzvan Pădurețu și Viorel Dinu au împreună 170 de ani. Trei dintre cei cinci ne-au explicat de ce este nevoie de fotbaliști cu experiență în Liga a II-a și au povestit câteva dintre secretele carierelor de lungă durată.

– Experiența în Liga a III-a a echipei Mecos, din Popești-Leordeni, abrevierea de la Mezeluri – Conserve, este povestită cu lux de amănunte de Florea Sisilică. La ce importanță aveau mezelurile în anii ’80, echipa s-a descurcat de minune, însă a murit după Revoluție.

– Alex Filip, pilotul din Corbeanca, fost multiplu campion național la raliuri, clasa două roți motrice, este mulțumit că în 2014 a trăit experiența europeană a raliurilor, pe care dorește să o continue și în noul an.

Liga a III-a– La finalul turului Ligii 3, visele de promovare ale Ilfovului s-au cam năruit. Doar echipa lui Vasile Neagu, CS Afumați, pare să mai ţină ritmul, în timp ce Snagovul şi Domneştiul tremură deja cu gândul la eșalonul județean.

– IlfovSport propune FRF-ului să schimbe statutul Ligii a III-a, dintr-un fotbal profesionist să devină unul amator, în condițiile în care jucătorii abia mai primesc salarii. În plus, jucătorii care ajung la 28-29 de ani și rămân fără echipe devin victime ale sistemului.

– FC Voluntari are deja 7 puncte avans faţă de locul 2, Rapid Suceava, după 15 etape jucate. Celelalte ilfovene, Berceni şi Baloteşti, îşi fac deja calcule ce să schimbe la iarnă ca să nu retrogradeze.

– Apărut în urmă cu câteva secole, bobul a căpătat tradiție și în România, în perioada interbelică. Singura medalie olimpică la sporturile de iarnă din istoria țării noastre avea să fie cucerită de boberii Ion Panțuru și Nicolae Neagoe.

– Doar 7 echipe din județul Ilfov au ajuns în faza șaisprezecimilor competiției knock-out, însă cu rezultate dezastruoase. O analiză despre situația echipelor noastre, ajunse în Cupa României.

De unde cumperi IlfovSport?

Revista costă doar 6 lei, are 64 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată de la chioșcurile Inmedio și AccesPress din București și din Ilfov.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@ilfovsport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Ilfov”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele trei numere ale revistei noastre.

Echipa este formată din directorul executiv Cristian Manea, redactorul șef Narcis Drejan, Alex Florescu (art-director), Daniel Nazare (senior editor), Mihai Andrieș, Marian Valentin Burlacu, Mădălin Munteanu (redactori), Răzvan Toma (statistician), Alin Buzărin și Cristian Țopescu (editorialiști), Ana Maria Trotea (corectură) şi Valentin Popescu (director marketing).

Comments are closed.