Lista canditatilor pentru sefia AJF Ilfov

mie, 21 aprilie 2021

Inca un pas spre Adunarea Generala de alegeri la AJF Ilfov.

La finalul zilei de luni s-a incheiat termenul de depunere a candidaturilor pentru functia de Presedinte dar si pentru un loc de membru in Comitetului Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Ilfov.

Reamintim cititorilor nostri ca mandatul presedintelui Mitica Craciun s-ar fi finalizat din 2020 insa, din motive de stare de urgenta si pandemie cauzate de Covid-19, alegerile pentru functia de Presedinte au fost amanate.

Cu toate acestea, la solicitarea majoritatii, 2/3 din membrii afiliati, s-a hotarat ca Adunarea Generakla pentru alegeri sa fie in data de 05 Mai 2021.

Pentru functiile de conducere a fotbalului judetean s-au incris urmatorii candidati:

Presedinte:
– Mitica Craciun
– Constantin Buhac

Vicepresedinti – 2 locuri
– Niculae Sange
– Mugurel Tanase
– Marius Serban
– Paul Terteleac
– Andrei Popescu

Reprezentant Liga 4 – 1 pozitie
– Iordan Chiriac
– Ion Mantu

Reprezentant Liga 5 – 1 pozitie
– Stelian Grigore
– Stefan Dumitrache

Reprezentanti copii si junior – 2 pozitii
– Mugur Porumbacu
– Razvan Ardeleanu
– Vlad Loliceru
– Tudor Gheorghe

8 de comentarii pentru "Lista canditatilor pentru sefia AJF Ilfov"
 1. Mahala Ajf Ilfov spune:

  Urmărind lista cu cei care candidează ma oripilez când vad Crăciunul Mitica candidand din nou!!! Bai oameni buni are toate calitățile unui președinte de succes… MANGLITOR , MINCINOS și HOȚ!!!
  La vicepreședinte când vad ca este Sânge Niculae pe acesta lista, I-mi dau seama ca se vrea sa mergem tot în aceasta direcție, aaaaa prostiei și sa rămânem în urma cu 25 de ani sa nu evoluam deloc… suntem sătui de o proasta organizare și necunoașterea regulamentelor!!!!
  Alt vicepreședinte închipuit fraților, ce sa caute Marius de la Bran.ești în conducerea Ajf Ilfov??? Un analfabet cu gura mare si care nu știe decât sa înjure și să-și arate burta de sub tricoul ala vechi de 10 ani!!!!
  Porumbacule stai la Chiajna liniștit și nu te baga în seama ca am văzut ce ai făcut în 2019 cu duble legitimari la grupele de copii și juniori…. crezi ca ne mai păcălești din nou???
  La conducerea Ajf Ilfov sa vina oameni tineri cu potențial organizatoric și cu școala ca de alde Niță Gogosarul și alți manglitori suntem sătui de 5 ani numai CARDEALA și HOTIE din taxele plătite de echipe!!!

 2. Miniciuni electorale spune:

  Nu va incredeti in Buhac. Este un mare mincinos cu promisiuni electorale pe banii judetului. Din nefericire nici Mitica Vopsitul nu are ce sa faca pt sport. De tot rahatul lista cu candidatii la fotoliul de presedinte. Ce sa alegi intre doua nulitati? Pacat ca nu exista alternative. Totusi uite ca profitorii vor sa reapara cu asemenea promisiuni de cate 5000€ pt fiecare club care l va vota pe Buhac…..

 3. Vestul salbatic spune:

  Adică Mitica Craciun actualul președinte nu are ce sa facă pentru sport???
  Când vorbești de 5000 bați apropouri la salariul președintelui mincinos???
  Da atât are salariu 5000 de lei Mitica Craciun!!!
  Alooo are 74 de ani să-și vadă de pensie ca a păcălit Județul Ilfov în ultimii 5 ani de când este președinte 2016.
  Clica Mitica, Gogosarul și Sânge trebuie sa dispară de la Ajf dar după ce vor da înapoi banii sifonati din conturile Ajf Ilfov!!!!
  Falimentul fotbalului Ilfovean se datorează în proporție foarte mare acestor analfabeți.
  Sper din tot sufletul sa se schimbe ceva la alegeri sa vina o conducere cu proiecte noi și strategii moderne ca de creion și guma de șters suntem sătui fraților!!!

 4. @Vestul Salbatic spune:

  Sange e pe mana cu Buhac, deja s a vazut conducand. Ce sa faca Buhac, sa buhaie?

 5. Moise spune:

  De acord cu hazna asta, pardon mahala !
  Cel mai bune e Paul Terteleac, e pregătit și integru, nu a făcut niciodată combinații, sa ajunga Fi-sa arbitru divizionar !
  Care fi-sa, aia care habar nu arebpence lume trăiește, dar e mare arbitru, aia care habar nu are de regulamente, aia care opreste meciuri de capul ei, fara mici un motiv și nu primește nici o sancțiune !
  Paulica, toată viața ți-ai dorit sa ajungi președinte la AJF, da domnilor, asta e visul lui Terteleac, nume predestinat, sa ajunga președinte !
  La aceste alegeri candida omul, dar știe ca Buhac are sprijin și nu avea șanse, visează un post de Vice și impreuna cu Sange, hoțomanul Sef de la AJF, sa dinamiteze 4 ani activitatea Lu Buhac !
  Apropo, imnul AJF dacă Terteleac iese Vice, fa fi melodia aia de la Juventus-Sepși, pentru care și-a luat papara de la FRF !

 6. Moise spune:

  Sa nu rămân dator, întrebați-l pe Sange, de ce nici neamurile lui nu îl suporta și toți apun ca este un mincinos și un hoțoman ! Duceți-va in Berceni și întrebați de Sange. O sa va ia lumea cu pietre !
  Năpârcă asta, a ținut AJF-îl in mizerie ani de zile, toate combinațiile posibile se fac la competiții, legitimări false, duble legitimări, transferuri in fals e.t.c Sange face și desface, de aceea năpârcă spera acum sa aibă voturi, de la cei pe care ii are la mâna, ca a făcut manevre pentru ei !
  Așa a reușit impostorul asta sa stea atâția ani la AJF, prim falsuri, înșelăciuni și amenințări !

 7. Moise spune:

  Cei mai tari, sunt copii ăștia de la Branesti și Cernica, ei nu au condus in viața lor o bicicleta, și vor sa conducă AJF-ul !

 8. Mita biciclista spune:

  Domnu” Moise, eu când eram mic, am avut bicicleta Pegas, am căzut de mai multe ori cu dansa și m-am julit, și de atunci am luat frica, de aia nu am mai condus, aveți dreptate !
  Acum am o bicicleta eliptica, se pune ?
  A, era sa uit, am avut și pojar când eram mic, și paduchi luați de la grădinița, ca aveam o colega mai neîngrijită, ce purta mereu șapcă, sa nu sara păduchii pe noi sa ne ciupească de cap .. !
  Sănătate multă domnu” Moise, sa fie la dumneavoastră acolo !