Gata, visul urât de la Ilfov, trăit de Voința 2018 Crevedia, s-a încheiat!

mie, 13 iulie 2022

”Pot să spun că pierdut încrederea în oameni, în unele instituții ale fotbalului românesc, aproape că urăsc mingea de fotbal, dar îmi sunt dragi copiii de la echipele de juniori, doar ei mă mai țin aproape de teren. Da, pot să vă spun că n-o să mă mai înscriu la AJF Ilfov cu echipa de seniori! Și prietenii, și dușmanii, care așteptau acest gest al meu, se pot bucura, de-acum să se bată ei, într-un campionat măcinat de interese personale și fără valoare. Și nu mă laud, însă am câștigat sezonul regula la 7 puncte distanță de următoarea clasată, cu16 victorii, un egal și o singură înfrângere. Încă nu știu în ce campionat mă voi înscrie, cine mă va dori în anturajul lor, am câteva oferte, mă voi gândi”, ne declara antrenorul de la Voința 2018 Crevedia, Mădălin Ioniță.

Și dacă nu sunteți la curent cu ce i s-a întâmplat Crevediei, vă spun că Voința a jucat tot campionatul de 18 etape, câștigându-l en fanfare, însă când să joace în play off, unde câștigătoare ar fi putut aspira la promovarea în Liga 3, oficialii AJF Ilfov au spus pas, eliminând-o pur și simplu din competiție. Nu știm cine a decis asta, secretarul general Blagoe aruncă pisica în curtea Comitetului Executiv Provizoriu, dar acela este incomplet și nici la ședințe nu se întrunește. ”Mie Coza mi-a spus că el n-a mai fost la ședințe de vreo două luni, că nu a semnat multe dintre decizii, că nu este de acord. Nici Loliceru nu are prezență 100%, Grigore s-a retras de ceva vreme, atunci au rămas să semneze doar Buhac și Iordan, adică doar doi din cinci”, comenta Mădălin Ioniță. La fel s-a întâmplat și în Cupa României, Brăneștiul a revenit cu contestații, din dorința că poate prinde un loc pe scara avionului, dar Federația Română de Fotbal i-a dat dreptate Crevediei și a lăsat-o să joace în Cupă – dar AJF Ilfov a fost de neânduplecat.

Da, Voința 2018 Crevedia nu va mai juca în Campionatul Ilfovului, cine pierde și ce pierde? În primul rând, se profilează un proces pe rol, pentru că Ioniță trebuie să-și recupereze banii cheltuiți și în campionat, și în Cupa României, competiții în care a ajuns în finale, dar n-a fost lăsată să le dispute. În fața Instanței de judecată, și Buhac, și Iordan trebuie să-și asume și să spună dacă hotărârile lor au fost legale. Poate vor trece pragul Tribunalului și alți membri ai diverselor comisii, care au contribuit și ei la aceste decizii, deși n-aveau calitatea.
Referitor în plan sportiv, Voința 2018 Crevedia și-a plătit la timp taxele – în sezonul recent încheiat, Crevedia a avut înscrise 8 echipe, la juniori și seniori, pentru care a plătit taxe în jur de 10.000 de euro, asta însemnând arbitraj, taxe de sediu, trensferuri. Crevedia a fost o echipă disciplinată și n-a creat niciodată probleme de altă natură – nu poți elimina din competiție un adversar redutabil, un etalon, dacă vreți, fără luptă și să te bucuri.

P.S. În aceste zile, se fac înscrieri pentru noul sezon, dar la AJF Ilfov ușile sunt închise, de cele mai multe ori. Secretarul Blagoe este plecat în concediu, în însorita Grecie, și nu prea mai este interesat de haosul de la Asociația pe care el a condus-o, în ultima jumătate de an, cu atâta neîndemânare, ca să n-o numesc altfel. Ar fi trebuit ca un reprezentant al Comisiei de Competiții (chiar așa, câți membri are această Comisie?) să facă această muncă, dar…

1 comentariu la "Gata, visul urât de la Ilfov, trăit de Voința 2018 Crevedia, s-a încheiat!"
  1. Cascarache spune:

    Cât a cheltuit Madalin ma, 10.000 de euro ???? 😂😂😂😂😂😂😂
    Ba baieti, voi suntetu sănătoși la cap, 50.000 de lei nu plateste un club către AJF nici in 4 ani, terminati draqu cu minciunile !
    Inteleg frustrarea lui Madalin, serios vorbind, dar sa minți cu nerușinare ca ai cheltuit 50000 de lei, e din alta poveste !