În sfârșit, vacanță binemeritată și la ARD Snagov!

joi, 21 iulie 2022

După un sezon prelungit prea mult, la nivel de seniori, ”Gașca Nebună” a lui Răzvan Ardeleanu, studenții, cum mai sunt ei cunoscuți, au intrat, de ceva vreme, într-o mult așteptată vacanță. Nu de alta, dar snagovenii, prin realizările lor, au reușit să se facă apreciați, în competițiile în care ei au evoluat – locul 4 în Campionatul Ligii 4, și câștigătoare a Cupei României, faza județeană. Chiar dacă în această ultimă finală n-au avut un adversar cu care să-și măsoare forțele, Asociația Județeană Ilfov considerând că Voința 2018 Crevedia, cea care a ajuns până în ultimul act, nu îndeplinea anumite norme.

De altfel, funcționarii AJF-ului i-au luat dreptul Crevediei să joace și în play off-ul campionatului regulat, stopând-o din drumul către Liga 3. Sunt două acțiuni de neînțeles ale Asociației care conduce fotbalul ilfovean, decizii pentru care urmează să dea socoteală în fața Instanței. S-a ajuns la acest nivel și pentru că însăși Federația Română de Fotbal, cea sub jurisdicția căreia se află și AJF Ilfov, nu s-a implicat și n-a impus celor de la Ilfov respectarea regulamentelor în vigoare. Poate o să dezbatem și această atitudine într-un material viitor!

Și revenim la vestiarul echipei lui Ardeleanu, de unde vor pleca, în această vară, Dinu și cu Alecu, jucători împrumutați, vor reveni la cluburile de bază, adică la Voința Crevedia și AS Gheorghiță, Raul Ilie are toate șansele să ajungă în curtea lui CS Dinamo, iar căpitanul Mario Petrache și-a exprimat dorința de a face parte dintr-un proiect nou, la Stejarul Gruiu. În rest, majoritatea jucătorilor și-a exprimat intenția de a rămâne la Snagov, alături de antrenorul lor. Mai mult, se anunță și ceva nouăți, la capitolul sosiri, oficialii clubului ARD fiind în discuție cu 6 jucători, pentru a le perfecta transferurile. Deocamdată, din motive de confidențialitate, nu ne-au fost dezvăluite numele celor cu care se poartă discuții, dar vor fi făcute publice cât de curând.

”A fost un an și cu bune, și cu rele, însă am demonstrat că proiectul ARD Snagov este unul serios, profesionist, cum îmi place mie să-l numesc. Viitorul acestui club este unul sigur, se va numi tot ARD Snagov și nu va mai exista niciun proiect comun cu Olimpic, din motive pe care nu este cazul să le fac publice. Le-am discutat cu primarul Snagovului înuși, domnul Anghel, care mi-a dat asigurări că ARD va primi sprijin local în continuare.

Și încă ceva – văd multe comentarii la adresa clubului meu, comentarii care ne plasează în tot felul de conspirații, la adresa AJF Ilfov. Și vreau să lămurim această problemă – Școala de Fotbal ARD Snagov nu este implicată în niciun scenariu legat de așa-zisa luptă pentru putere de la AJF Ilfov, nu avem interese ascunse și personale, iar eu am acceptat ideea exprimată public, de către oficialii AJF, care spune că Justiția trebuie să facă dreptate!

… Vom continua politica de promovare a tinerilor la echipa mare, pentru că am avut multe de câștigat, cu acești tineri. În plus, vrem ca și în sezonul care urmează să avem evoluții apreciate și să fim acolo, sus, în toate competițiile în care vom juca. Am depus Dosarul de licențiere, la AJF, fiind printre primele echipe care a făcut așa ceva, iar acum așteptăm să vedem care ne vor fi adversarele”, ne spunea antrenorul ARD Snagov, Răzvan Ardeleanu.

Comments are closed.