Conturi încheiate. Mugurel Dedu a terminat contractul cu CS Afumați

vin, 22 iulie 2022

Experimentatul mijlocaș central se întoarce acasă după multe sezoane

Câmpina fotbalistică va oferi, în noul sezon de Liga a IV-a, și un interesant duel între CSC Câmpina și ACS Triumf Poiana Câmpina în lupta pentru supremație și, de ce nu, promovarea în cel de al treilea eșalon. Prima grupare ar urma să se bazeze, și în teren, pe Mugurel Dedu, om reprezentativ, de câteva campionate, pentru CS Afumați. Jucător important, cu o carieră longevivă, Dedu nu a luat o decizie definitivă legată de continuitatea pe gazon.

”În privința jucătorului Mugurel Dedu nu am luat încă o hotărâre clară. Este cert, acum, doar că am terminat contractul cu CS Afumați. Cred că mai pot continua, mai aproape de casă, cel puțin încă un sezon la nivel de Liga a III-a”, a precizat Mugurel Dedu care va decide, în scurt timp, calea pe care o va urma în continuare.

2 de comentarii pentru "Conturi încheiate. Mugurel Dedu a terminat contractul cu CS Afumați"
  1. Vasi spune:

    Ii curata Nenea Vasile pe toti cei care l au ajutat,un golan si jumatate.Dar chiar nimeni nu il trage la raspundere pe Vasile asta care an de an are cel mai mare buget dintre echipele din Ilfov,se cheltuiesc banii aiurea si echipa e tot pe loc (adica in liga 3) ??? Cine te mai ia Vasile pe tine ca daca se schimba puterea care te tine pe loc la echipa indiferent de cate ratari de promovare ai?

  2. Dan spune:

    Si cati a curățat….elevi care ia avut și la Inter Gaz oameni câte l au ajutat dar…..acolo sus exista cineva 😉 Basca din câte știu și sa nu vb cu păcat și unul dintre cei mai vechi de la echipa care a fost prima oara jucător și după a rămas în staf tot din cauza lui plecat