La Periș de Ilfov, Școala de Fotbal Eugen Nae vrea să rămână sus, cu performanța!

lun, 18 iulie 2022

Argintul câștigat în campionatul recent încheiat, cu Grupa copiiilor Under 13, ne-a creat un sentiment de putere, aș putea spune – și aduceți-vă aminte, după 28 de etape am acumulat 76 de puncte, asta însemnând 25 de victorii, un egal și doar două meciuri pierdute. Suntem conștienți acum, după ce am trecut o astfel de barieră, că putem să ne luptăm cu orice adversar, indiferent de numele lui. Mai mult, i-am simțit pe copii că le place podiunul, că se simt bine când sunt băgați în seamă și sunt convins că toți cei din jurul lor, mă refer la părinți, la vecini, la prieteni, au auzit de victoriile lor din teren.

Vrem să repetăm isprava de anul trecut – vom înscrie două grupe și anul acesta, 2008/2009 și 2010/2011, și vreau să cred că cel puțin una dintre aceste echipe se va bate la medalii. În această vară am fost în cantonament în Poiana Brașov, la Vila Zorile, cu 25 de copii, cei mai buni din club, fotbaliști pe care mă bazez în viitor. Sunt toți din Periș și din satele apropiate și pot să spun că nu ducem lipsă de talente. Aș spune că din sezonul care vine vreau să formez și o a treia grupă, 2013/2014, mai aveam câțiva copii, au mai venit cam 5-6, iar acum pot să scot o echipă pe teren. Nu o să-i înscriu încă în campionat, dar nu-i las așa, o să-i duc pe la turnee amicale.

Revin la Poiana Brașov și spun că am avut câte două antrenamente în fiecare zi, unul dimineața, în care puneam accentul pe pregătirea fizică, și unul seara, ni s-a permis să intrăm pe Stadionul COSR, unde ne desfășuram tactic, făceam și jocuri școală, a fost excelent. Și revin la pregătirea fizică, pentru că este o bucurie să fii la munte și să-ți pui elevii să alerge, să urce muntele – nici prea tare, nici prea încet, să-i vezi că respiră aerul din pădurea plină de ozon.

Copiii au răspuns perfect antrenamentelor, nu mi-au creat niciun fel de probleme, mai ales că și la Vilă aveam dintre cele mai bune condiții de cazare și masă. Și dacă-i dai sportivului o masă bună și un pat curat, așa cum am avut noi, el este mulțumit și simte că n-a venit degeaba în vârf de munte.

Ca antrenor sunt mulțumit, de ceea ce s-a făcut în Poiana Brașov – după acest cantonament le-am dat câteva zile de pauză, după care astăzi, la terenul nostru din Periș, avem reunirea pentru noul sezon.

Laurențiu Stan, antrenor Școala de Fotbal Eugen Nae

10 de comentarii pentru "La Periș de Ilfov, Școala de Fotbal Eugen Nae vrea să rămână sus, cu performanța!"
 1. G. Moise spune:

  Ziaristul lui peste prajit, de Adunarea Generala mafiota programata la Bragadiru pe 1 August nu spui nimic ?
  S-au unit toti hotii sa puna de o Adunare Generala ilegala, exact asa cum sa intamplat acum 10 ani, cand aceasi clica a mazilit un presedinte de AJF !
  Oameni care nu reprezinta nici un club membru afiliat, convoaca Adunari Generale. Grecu, Sange, Gogosaru, Fane Poenaru….pe cine reprezentati voi ma ?
  Poenarule, tu inainte sa faci Adunari generale ilegale, adu banii inapoi, aia furati de la FRF pentru care ai fost declarat Persona Non Grata !
  Hotii hotilor striga hotii….Sange, vezi ca Joca Bonito nu mai exista, sa arzi lumea cum l-ai ars pe Stelica de la Pasarea acum 5 ani cand l-ai facut Vice pe Grecu…..cu un vot ilegal si intre timp poate le spui oamenilor treaba cu Suedia, cand ai furat banii copiilor nenorocitule. Gogosarule, spune canalie, unde sunt banii de ajutor de inmormantare pentru mama lui Mitica….i-ai mancat cu Grecu este…ca Mitica a jurat ca nu a luat nici un ban !
  Spuneti ba oamenilor cum faceati parandarat cu salariu lui Mitica, omul a spus clar ca el nu a luat niciodata mai mult de 1400 de lei …

  • Pentru George spune:

   Nu cunosc ca in organigrama asociatiei sa fie un George (de ce nu scrii cu numele tau daca cunosti atatea nereguli facute)
   Probeaza cu acte cele afirmate, altfel …
   Nu spui nimic despre situatia financiar contabila de acum
   Vin-o in fata membrilor afiliati si prezinta dezasrtul (daca exista) asumati aceasta responsabilitate, fi barbat.
   Daca erai membru afiliat acum 10 ani, si cunosti adevarul, recunoaste cum ati fost convocati, ce ordine aveati, cine vi le-a transmis si cu ce ne-am ales (un Oprea si un Blagoe).
   Azi repetam aceiasi greseala (nu e Oprea e Buhac si eternul si curatul Blagoe)

  • Membru afiliat spune:

   Membrii afiliați care dorim convocarea aAdunării Generale suntem hoți
   Așa ne caracterizează G. Moise (Porumbacu + Șerban).

 2. Ionel spune:

  Moise, de data aceasta te iert și nu-ti șterg comentariul tau scris cu multe greșeli gramaticale și foarte rautăcios, ca să nu-l numesc altfel – eu, ca ziarist, nu sunt obligat să anunt când are loc o posibilă adunare generală, este treaba voastra, a membrilor AJF Ilfov.

  In continuare, vii cu acuze gravă despre hoții și furturi, pe care le pui în cârca unor oameni care au lucrat la bunul mers al AJF. Asta nu este portal al instantelor de judecată, este un site de sport, care n-o sa mai permită, din sezonul viitor, să se profereze injurii și să se aducă acuze de tot felul – fie ca sunt sau nu adevărate.

  Vă rog sa vorbim despre fotbal, despre transferuri, despre alte teme de sport, altfel, toate comentariile care depășesc nivelul pe care-l dorim noi, editorii acestui site, vor fi eliminate!

 3. Membru afiliat spune:

  Citești un articol despre bucuria copiilor de la Școală de Fotbal Eugen Nae și un comentariu al unui bou care în mod intenționat aruncă cu noroi. Intenționat creează diversiune poate poate. Tot intenționat nu face nicio referire la managementul lui Oprea. Dacă în tabelul convocator se găsește o semnătură sau o ștampilă a unuia din cei enumerați Sânge, Grecu, Niță, Poenaru ai curajul să înghiți hârtia ?
  De ce vă este frică de Adunarea membrilor afiliați, de ce dați telefoane, fuge pământul ?
  Cei care azi stâng semnături sunt aceiași care v-au ales. De ce vă deranjează ?
  Nu o să îngrădiți dreptul la vot niciodată, nimănui

 4. Cenzor spune:

  „Moise” de ce te ferești de adunarea generala și încerci sa induci membrilor ilegalitatea unei astfel de acțiuni, AG este forul suprem la AJF Ilfov hai sa – i lasam pe membri sa decida sa se întâlnească și sa discute, ati luat voi cu acel CEX decizii fără hotărâri în spate, ati impus regul fără sa consultați membrii, ari hotărât taxe, ati afiliat echipe deșii n-aveati aceasta atribuție , pai despre asta trebuie sa povestiți oamenilor, nu mai duceți totul către o disputa când defapt este încercarea voastră de – a ascunde foarteulte nereguli, făcute chiar de la convocarea AG pt alegeri și pana în ziua de azi, falsuri răzbunări combinații și de ce nu ingineri financiare, daca aveti tărie de caracter publicați lista datornicilor către AJF, lista celor care vizează 45 de carnete și plătesc 25 și asa mai departe

 5. Membru spune:

  Abia sa făcut liniște la AJF și începeți iar circul !
  Bratu, Madalin si Ardeleanu doar asta știți, circ si scandal !
  Cine draqu face o adunarea generală pe ascuns, fara sa convoace toți membrii afiliați ?
  Bratu si Madalin ați condus AJF 6 luni, ce draqu ați făcut pentru membrii afiliați in astea 6 luni ???
  Bai baieti, Ardleanu a fost izgonit de Primarua Snagov, Bratu se afla im scandal cu primăria Berceni, Madalin Ioniță a furat bani de la Primăria Crevedia, aceste 3 personaje convoacă adunare generală si cer oamenilor sa ii susțină ???

  • Membru afiliat spune:

   DISPERATULE oprește-te
   Pe persoană fizică e acum asociația
   Cine a mutat sediul, cine ia hotărâri împotriva membrilor afiliați, cine nu justifică cheltuielile dar mai ales încasările, cine nu aplică hotărâri judecătorești ori ale comisiilor federale, cine dă telefoane din Grecia, cine de la Buftea sună membrii afiliați.
   Ați fugit de la IMGB așa cum ați mai făcut-o de la Casa presei, unii chiar cu televizoare și frigidere după ei.
   Cât de jos vreți să duceți fotbalul ilfovean.

  • Ionita Madalin spune:

   Imi propusesem sa nu răspund unor frustati avizi de putere .
   Pentru liniștea ta sa știi ca nu am condus niciodata Ajf – ul ,doar am ajutat la formarea comisiilor și reluarea competițiilor.
   Cat despre bani ,chiar numai nimerit, clubul meu nu a primit de la Primarie nici macar o apa plata (daramite bani ) ,in toată istoria existentei sale .
   Cat despre fotbal ….nu are rost sa mai vorbesc ,v-ti urinat pe el de luni de zile.

 6. Membru spune:

  Ce sa faceți ma voi la conducerea AJF, sa ne întoarcem in epoca Sange ?’
  Sa revenim la combinații si meciuri trucate ?
  Sa revenim la șpăgi plătite de arbitrii către măretul observator cu șapcă si papuci ?
  Sa ne întoarcem la meciuri trucate, după care se lasă cu urmăriri si amenințări sa fie înapoiată banii dati drept șpagă, întrebați-l pe Ion Știuca cum e cu șpaga cu care a fugit Sange si îl căutau cămătarii sa îl omoare !
  Sa aveți voi AJF-ul vostru pe persoana fizica ?
  Spuneti bai hahalerelor oamenilor adevarul, de ce doriți sa vina pe 1 August in fieful lui Grecu la Bragadiru, ca vreți sa luați AJF-ul pe persoana fizica.