Mihai Paul.”Încă o Revoluție, doar așa scăpăm de CEx-ul de la AJF Ilfov”!

vin, 15 iulie 2022

Aranjamentele pe sub mână nu se mai opresc, răzbunările, împotriva unei echipe sau a alteia, se fac la vedere și nimeni nu poate stopa aceste nereguli. Este așa un vid de moralitate, în fotbalul ilfovean, încât cineva ar putea miza, dacă ar avea finanțele necesare, construirea unui campionat format doar din cele mai slabe echipe, fără reguli stricte și cu arbitri de casă – în acest fel, câștigul ar fi asigurat en fanfare. Ai bani și influență, AJF-ul îți stă la picioare – de fapt, este impropriu spus AJF Ilfov, pentru că doar o mână de influenceri sunt care dau direcțiile, oameni cu interese personale și mai puțin de grup.

Lăsăm deoparte ce s-a întâmplat cu Voința 2018 Crevedia, cu toate că nu ne împăcăm cu ideea că Mădălin Ioniță și echipa sa nu va mai activa în AJF Ilfov, la nivel de Liga 4. O să așteptăm derularea procesului pe care Ioniță l-a demarat și o să ne bucurăm pe măsură, atunci când numele vinovaților vor fi făcute publice, urmând să plătească pentru tot.

Mai nou, secretarul Daniel Blagoe, cel care tot mereu se disculpă, pe motiv că el nu votează, nu semnează, aruncând totul în spatele CEx-ul cel fantomatic – dar am primit informația că Blagoe caută să înscrie în Liga 4 două echipe nou înființate, care n-au trecut, așa cum este obligatoriu, și prin Liga 5. Gruiul este prima grupare, despre care se aude că ar fi primit bani mulți, de la județ, chiar un milion de euro, pentru reabilitarea stadionului. Ori cu astfel de investiții (nu știm dacă toată suma va fi intrat pe gazonul verde), nu prea îți permiți să joci în ultima ligă, iar Gruiu ar vrea ceva mai sus. A doua echipă este din Chiajna, care are un susținător de nădejde la AJF, pe Mugur Porumbacu, că niciodată sângele apă nu se face.

Și în această tentativă de a face promovări în afara regulilor, s-a mai găsit cineva care-și dorești în Liga 4 – vorbim de gruparea lui Mihai Paul, 1 Decembrie, care a jucat în Liga 5, dar a terminat în afara locurilor de promovare. ”Dacă AJF Ilfov face promovarea celor două, fără să fi jucat în Liga 5, de ce să nu promovez și eu, care am jucat acolo și aș avea drepturi mai mari să merg în Liga 4. Am vorbit cu secretarul, m-a luat de sus, că de unde știu de cele două echipe, el uitând unde am lucrat eu – până la urmă, m-a pus să fac cerere, mi-a dat și număr de înregistrare, dar de 2-3 săptămâni nu mai răspunde la telefon. Și intrăm în ultima săptămână de înscrieri și eu nu știu unde joc.

Pentru o curățenie morală, în AJF Ilfov, ar trebui o nouă Revoluție – trimiși toți acasă și aleși oameni serioși, care să lucreze în folosul fotbalului ilfovean. Va ieși iureș mare, dacă nu mă primește în Liga 4, mai ales că Blagoe m-a amenințat că nu-mi dă voie să joc în altă asociație. Cum așa, adică este clubul meu, banii mei, cum să mă obligi să joc într-un campionat pătat, fără reguli clare. Trebuie să facem neapărat ceva, că așa nu se mai poate”!

Deocamdată atât, urmărim și noi deciziile AJF-ului, să vedem cât de cinstit este Blagoe cel fără de prihană, secretarul general al AJF Ilfov.

1 comentariu la "Mihai Paul.”Încă o Revoluție, doar așa scăpăm de CEx-ul de la AJF Ilfov”!"
  1. Cascarache spune:

    Pana Ionel, când anul trecut ARD Snagov, Juniors Berceni, Stefanesti, Bragadiru, Darvari au jucat direct in liga a 4 fara sa treacă prin liga a 5 a, nu ai comentat nimic, din contra, le-ai căinat pe sarmalele echipe ca nu au fost lăsate sa participe ma play-Off.
    Tu chiar crezi ca toată lumea este idioata in județul asta ?
    De când este afiliata 1 Decembrie la AJF Ilfov, ca ma întreabă un prieten !
    Nu toată lumea este idioata in județul asta domnilor, nu or fi Buhac, Porumbacu și ăștia cruci de închinat, dar pana una alta văd ca ii calomniați și acuzati de toate relele de jumătate de an , dar nu am văzut nici un articol in care sa își spună și dansii versiunea, ori asta miroase dea 1000 de km a linșaj mediatic.