AJF Ilfov / Costel Băiaș, primul candidat lansat în cursă

mar, 09 august 2016

Costel Băiaș (60 de ani) este prima persoană înscrisă public la alegerile pentru funcția de președinte al AJF Ilfov, alegeri care ar trebui să aibă loc pe 25 august.

Acesta și-a lansat candidatura la Hotel Ibis luni seara, declarând că dorește schimbări la nivelul conducerii fotbalului ilfovean. „Deși avem infrastructură mai bună ca Bucureștiul, stăm mai prost la competiții. Trebuie să facem ceva, pentru că de ani de zile am bătut pasul pe loc. E nevoie de o altă mentalitate, de o altă atitudine și de oameni noi”, a declarat acesta, recunoscând că Lavi Hrib, unul dintre posibilii contracandidați, i-a cerut deja să facă o înțelegere în schimbul funcției de vicepreședinte pentru Băiaș.

„I-am spus, amical, că am o vîrstă și merg pe mâna mea. Adunarea Generală va decide cine va fi președinte. N-are rost să pierdm timpul”, a declarat acesta, admițând că va elimina taxa de participare la playoff, de 4000 lei de echipă, care a născut atâtea discuții în ultimul timp. O altă promisiune este înființarea unei selecționate a Ilfovului la fiecare nivel de vârstă, dar și crearea unor puncte de lucru pentru AJF Ilfov, ca reprezentanții echipelor să nu mai piardă timpul pe drumuri lungi pentru o simplă legitimare.

Cine este Costel Băiaș?

-a început fotbalul la 10 ani la Laromet
-a debutat în Divizia C la Laromet, ulterior jucând pentru Marina Mangalia
-ultimii 11 ani ai carierei și i-a petrecut la IUPS Chitila, devenind apoi organziator de competiții, antrenor de copii și antrenor secund la echipa mare
– director sportiv la CS Corbeanca – 2006
– director general la Victoria Brănești – 2007-12
– președinte actual la CS Junior Star

188 de comentarii pentru "AJF Ilfov / Costel Băiaș, primul candidat lansat în cursă"
 1. Membru afiliat spune:

  Un pas urias pentru istoria AJF-ului. Primul candidat care-si prezintă programul de candidatura. Precedentul pupa mâna împăratului Cristache Radulescu sa-l pună presedinte. Astăzi suferim si suportăm consecintele.
  .

  • Baias Costel spune:

   Mulțumesc pentru comentariu, sper sa ma ridic la înălțimea așteptărilor !

 2. Geangavele spune:

  Pacat ca acest candidat merge cu sarut mana pe la primari si se foloseste de taica su pt influenta. Nea Baiase ai degeaba 60 de ani, atarnache!

  • Baias Costel spune:

   Domnu’ Geangavele , dacă așa te-o chema , de ce crezi ca e rău sa cunosti personal majoritatea primarilor din Ilfov ? Îți aduc la cunoștința ca am lucrat in administrația publica a județului nostru , am fost consilier județean in mandatul 2004 – 2008 . Pe lângă acest lucru , eu am o considerație deosebita pentru autoritățile locale care au avut realizări deosebite in fotbalul ilfovean , mult mai importante decât ce au realizat unele conduceri ale AJF Ilfov care s-au făcut ca lucrează pe-acolo , deși ei trebuiau sa promoveze fotbalul in fiecare localitate a judetului ! Vrei nume ? Iată : Mircea Minea , Adrian Budeanu , Pandele Constantin Florin ,Ghenu Marian , care au realizat adevărate bijuterii de care se pot bucura mulți iubitori ai fotbalului din toată țara , Apostol Musat , Ilie Stan , Dumanica Gheorghe , Rababoc Stefan , Apostol Gelu , Tanase Florea , Socol Gheorghe , Florian Danut , si Dumnezeu sa-l ierte , Constantin Balalau , care au lăsat in patrimoniul Iocalitatilor ilfovene terenuri de fotbal ce cu siguranța vor dăinui dacă urmașii lor le vor întreține ! Le contești si lor meritele , sau ești doar un Gica contra ? Vis a vis de vârsta mea , cred ca cei șapte ani de-acasă te obliga măcar la un pic de respect . Iar despre cel de care spui tu ca ma folosesc pentru a influența , te anunț ca este un om in fata caruia mulți își scot pălăria si il apreciază . Dacă ești bărbat , pune mâna pe telefon sa purtam o discuție si cred ca te voi lămuri de ce vreau si ce pot sa fac , si sigur îți vei schimba atitudinea .

   • Baias Costel spune:

    Cer scuze domnului primar Gabriel Dumanica , din graba l-am ” botezat ” cu alt prenume !

 3. Gelu spune:

  Acest ” GANDALF” a pacalit jucatorii la Branesti ( primele de promovare in liga 2 si liga 1 impreuna cu fostul patron nicu cizmaru) acum vrea presedinte Ajf si vine deja cu prima minciuna electorala : scoatem taxa de participare la play off

 4. Baias Costel spune:

  Gelule , dacă știi intr-adevăr carui fel de personaj ii este atribuit numele de Gandalf , imi faci un mare serviciu . Intr-adevăr eu sunt unul din cei care vor binele fotbalului de la nivelul județului Ilfov si voi face tot posibilul sa înlătur oamenii de rea credința care pur si simplu au îngropat toate visele celor care încă mai cred ca pot munci onest si promova tineri sportivi cu care sa ne putem mândri peste ani si ani ! S-a creat o mare prăpastie între conducerea actuala a AJF Ilfov si majoritatea membrilor afiliați si cei dintâi folosesc toate parghiile posibile pentru a rămâne cât mai mult la putere . Cazanul clocoteste si nu va mai dura mult pana când o sa dea pe-afara ! Dacă imi dai numele fotbaliștilor care se plâng de ceea ce susții tu , îți voi explica eu cum stau lucrurile cu adevărat . Da , voi propune scoaterea taxei pentru participare la play-off , pentru ca mi se pare o lipsa de bun simt sa pui sa plătească patru echipe care au luptat pentru câștigarea dreptului de participare la barajul pentru promovare intr-o liga superioară sume destul de mari calculate fără nicio noima si mai ales ca una dintre ele va reprezenta județul nostru la o confruntare de nivel interjudetean. In momentul când AJF Ilfov si-a asumat sarcina de organizare a play-off-ului ,trebuia sa-si asume si plata tuturor cheltuielilor. Mai mult , voi face si propunerea ca ocupanta locului întâi după desfășurarea play-off-ului si după participarea la barajul de promovare in liga a-III-a sa primească si suma de 15000 de lei . Si asta nu ar fi tot , o sa mai propun si diminuarea drastică a chiriei exorbitante plătite pentru un sediu de care toată lumea se plânge spunând ca este insalubru , nu are incalzire si găsirea unui sediu adecvat pentru desfășurarea activității zilnice , activitate care la AJF Ilfov se petrece din an in paști când își mai aduc aminte unii dintre cei responsabili . Acestea fiind zise te aștept si pe tine , dacă nu te-a părăsit curajul , la o discuție la obiect .

  • Gelu spune:

   Acest nickname GANDALF e doar ca si asemanare fizica 😉 ca si inteligenta diabolica sunteti peste el 😉 ! Insa nu raman deloc surprins ca apelati la aceste tactici ” vechi” ca sa nu spun ” doi si un sfert” cand imi cereti nume de jucatori care nu si-au primit drepturile banesti ( primele de promovare liga 2 si liga 1) iar ca sa simplific acest mister al jucatorilor o sa va spun care sunt cei care au luat primele de promovare ca e mai simplu : Nicolae din chitila ,Vecinul matale din buftea si celebrul fundas stanga ! De ce ai fost de acord ca cei trei sa primeasca primele si ceilalti nu ? Un raspuns de bun simt astept nu un raspuns politic fara nici un inteles ! Cat despre candidatura Dvs sper sa-l cooptati si pe Nicolae din Chitila consilier personal :)))) !!

   • Baias Costel spune:

    Din motive tehnice , nu reușesc încă sa va răspund . Sper sa am posibilitatea .

    • Horia spune:

     Motive tehnico-tactice ?? Foarte subtil evitati un raspuns direct pt ca stiti exact situatia

     • Baias Costel spune:

      Situatia e urmatoarea : Zuluf si Ispir la care se refera Gelu , au renuntat la primele de promovare in momentul in care si-au depus memoriile la comisie pentru a deveni jucatori liberi , iar fundasul stanga daca este Nicoara , a renuntat si el in momentul transferului efectuat la CFR Cluj. Problema tehnica exista, s-ar putea ca dl Gelu sa mi-o fi dat block si nu pot transmite mesajul .

     • Horia spune:

      Lasati prosteala dle Baias si raspundeti. Nu va poate bloca nimeni de la comentarii

     • Baias Costel spune:

      vedeti comentariul despre zuluf si ispir

   • As dori sa mi spuneti cui i se zicea Gandalf, deoarece imi pare fff cunoscut acest apelativ. De asemenea as vrea sa i numiti pe cei 3 jucatori care si au luat primele de promovare si am sa l numesc si eu pe cel de al patrulea, cel care a incasat primele dublate. Pare curios, dar asta este adevarul….

 5. Membru afiliat spune:

  Nici nu a trecut pragul AJF-ului si hienele au inceput sa-l miste. Doar ce a venit cu un nou proiect si contestatarii de servicii (postacii) au inceput sa lucreze. Bravo voua, rămâneți cu mitici, gogoși etc….

 6. O opinie spune:

  Un presedinte de AJF, in opinia mea ar trebui sa fie un bun cunoscator al fenomenului (provenit din intreriorul acestuia), un foarte bun manager, un om de echipa, echidistant, curat moral. El trebuie sa aiba o relatie corecta cu factorii de decizie din administratia locala (primari) dat si cu cei ce conduc asociatiile/cluburile afiliate. De asemeni trebuie sa comunice permanent cu acestia fofosind orice sistem modern (site-ul, facebook-ul etc), si sa fie prezent zilnic in mijlocul evenimentelor administrative si sportive ale asociatiei. E momentul unei noi abordari, cu alte obiective.

 7. Asf. spune:

  Domule Baiesu te hazardezi in a face promisiuni , ca scoti si reduci taxe , ca muti sediul A J F in alta parte , promisiuni de campanie ca si OPREA. Cu ce bani susti promisiunile facute , cind conturile A JF ILFOV sint GOALE si BLOCATE . Sunt .datorii mari
  . Credeam ca cunosti realitatea de la A J F ILFOV . Vrei o sursa de venit . Cred ca ai facut ceva presa , in trecut , se vede ca iti place sa o lungesti cu comentariile. Nu este prima oara cind incerci sa ajungi intr o functie la A J F ILFOV. . Nu mai face promisuni care nu pot fi onorate .

  • Baias Costel spune:

   In primul rând nu eu voi lua hotărârea de a elimina taxa pe play-off si diminua taxa de chirie pe sediu. Acest lucru sta in atributiile Adunării Generale a membrilor afiliati .Eu voi face propunerile care vor fi bine fundamentate si din punct de vedere al asigurării finantarii . Deși susțineți ca activitatea la AJF e blocată , eu văd ca lucrurile se desfășoară in continuare . Cum , e treaba celor ce răspund ! Aveți dreptate , prin 2006 s-a dorit eliminarea președintelui de atunci prin organizarea unui puci , personal nu am fost de acord , dar a fost o acțiune fără niciun fel de finalitate . Il puteți întreba pe fostul președinte Sânge Niculae dacă eu personal am inițiat vreun demers pentru schimbarea dumnealui . Obiectivele pe care le propun eu nu sunt hazardate , sunt realizabile , si au in spate fundamentare pentru asigurarea pârtii financiare sau materiale .

 8. ion aurescu spune:

  daca d l baies este atat de corect dece a permis ca o echipa de copii de la buftea sa fie pradata in hotelul d lui de la eforie acum 2 ani hotel Splendid interzicand prin amenintari parintilor sositi sa faca plangere la politie in condittiile in care nu
  avea nici macar camere de supraveghere iar .daca avea putin bun simt venea si le cumpara copiilor alte telefoane. tablete si tot ce li s a furat

 9. Baias Costel spune:

  Va răspund fără sa am pe conștiința nimic in privința incidentului petrecut : Recepția hotelului este cea care a anunțat poliția despre furt . Nu vreau sa învinovățesc pe nimeni , dar nu eu am luat hotărârea de a strânge toate telefoanele si tabletele copiilor , pe timp de noapte , intr-una din camere si nu au fost depuse la seiful pentru păstrare a valorilor existent la Recepția hotelului . Mai mult decât atât , camera respectiva se pare ca a avut usa de la intrare si usa de ieșire pe balcon deschise . Dar nu eu trag concluziile ci organele de Politie .Regret acest incident , mai ales ca pe o parte din copii ii cunosteam . Va las pe dumneavoastră sa trageți concluzii despre vinovăția mea !

 10. Bagiac spune:

  Ce mosneag senil sta sa scrie comenturi pe site :))))))

 11. Ion Aurescu spune:

  Daca sunteti cinstit pana la capat, asa cum vad ca pretindeti, as vrea sa ne spuneti ce finantare SI DIN CE SURSE ati avut pe AS JUNIOR STAR, club la care inca sunteti presedinte, DAR LA CARE ATI SISTAT ACTIVITATEA. Sunt sigur ca ne veti bramburi in continuare!!!

  • Baias Costel spune:

   Sursele de finantare au fost asigurate de membrii fondatori ai asociatiei , contracte de sponsorizare si cotizatii ale unora dintre parinti . Va rog sa urmariti evolutia grupei 2004 , care in sezoanele 2012 , 2013 si 2014 a incheiat competitia pe primul loc. Cealalta grupa , 2003, a incheiat doua sezoane pe locul 3 si unul pe 2 . Exista vreun motiv care va nemultumeste in activitatea sportiva desfasurata de mine ?

 12. Ion Aurescu spune:

  Si care este motivul pentru care nu le achitati?

 13. Baias Costel spune:

  Sunt plecat de ceva timp in provincie, probabil ca pana spre sfarsitul lunii voi rezolva.

 14. Fundas Stanga spune:

  Despre Nicola e vb nu despre nicoara !toti jucatorii au muncit si poate ne explicatinde ce doa unii au luat banii de promovare 😉

  • Baias Costel spune:

   Hotararile au fost luate de Consiliul de Administratie , din care eu nu faceam parte. Eu aveam obligatia sa le pun in aplicare . Oricum multi dintre fotbalisti au renuntat la o parte din acea prima dupa discutii si negocieri cu conducerea.

   • Nico spune:

    Consilul director format din Sketi-Bagiak si medicul veterinar au luat decizia sa achite prima de promovare doar la cei 3 jucatori si dumneata Director Executiv ai fost de acord ! Doar cei 3 au jucat pt indeplinirea obiectivului ?? Sau dumneata doar executi ordine ? Tind sa cred ca esti sageata fostului sef Ajf-Oprea si doar de fatada incerci sa preiei fraiele Ajf-ului….hmm

 15. Skety spune:

  Un om de o calitate indoielnica , ceva urmareste el daca vrea sa ajunga presedinte la Ajf ! sa lase pe Lavi Hrib care vine din fenomen,care a antrenat in ilfov si stie care sunt necesitatile….ceva urmareste acest domn Costel Baias

  • Baias Costel spune:

   Bine ca esti dumneata de o alta calitate ca sa ma poti eticheta ! Orice candidat e liber sa hotarasca ce are de facut . Urmaresc sa-ti fac dumitale in necaz daca esti ,dupa numele afisat ,cine cred eu . Da-mi un reper sa ma convingi ca esti Skety si o sa-ti spun mai multe !

  • nicu spune:

   nea florine ai uitat asa de repede ce a facut nea costel la branesti

 16. Claudiu spune:

  Dl Baias cat ati fost presedinte la echipa 2-a a Branestiului tot consilul director nu ti-a dat voie sa ne dai salariile timp de 8 luni ???

  • Baias Costel spune:

   Nu eu am răspuns de acea echipa , care nu a fost a doua a Branestiului . Ați jucat sub titulatura de Spicul , eu nu am avut nicio calitate acolo , niciun drept de semnătura . V-am urmărit mai mult ca scouter , pentru a va ajuta sa va transferați la Brănești . Din păcate protocolul încheiat cu Spicul nu a funcționat !

 17. Asf. spune:

  Domnul Baiesu in planul sau de a candida cu situatia fnanciara a A J F- ului , sa vada unde sint bani , de ce Oprea are un cont unde numai el are drept de semnatura ??? . Nu are voie sa verifice ce a facut Oprea , a fost instruit , nu de Radulescu care la pus pe oprea , ci tot din zona politica si sfatuit sa il lase in pace pe Oprea cu care de altfel este prieten . Ne duce pe alte piste , sa nu aminteasca nimic de situatia de la A J F ILFPV.. pe care daca ar cistiga ( dar nu are nici o sansa ) ar lasa lucrurle sa mearga ca pina acum .

  • Baias Costel spune:

   In mod sigur si daca nu as dori eu sa vad unde sunt banii , auditul financiar va scoate totul la iveala . Eu nu pot sa acuz pe nimeni de nimic , pentru ca nu detin probe care sa incrimineze pe cineva. Spre surprinderea dumneavoastra va anunt ca nu mai sunt inregimentat politic din anul 2012. Il cunosc pe domnul Oprea , dar nu am relatii de prietenie stransa. Relatia mea cu dansul s-a bazat intotdeauna pe respect reciproc. Chiar daca nu voi castiga , va voi demonstra ca o sa am un alt mod de a face campanie si de a-mi sustine punctele de vedere. Sper sa ma fac inteles de catre cei care au puterea de decizie. Nu fac nimic cu jumatati de masura si nu o sa plec capul in fata nimanui.

 18. Gabita spune:

  Bai slugile lui Ion „Știucă” și a lui nea Mitica „pupa mult” Crăciun, cum vrea unu sa facă ceva, săriți pe el ca hienele alea. Nu va convine nimic hahalerelor. Ii acoperiți pe aia care au furat bani din ajf.
  Rușine sa va fie ! Slugilor. Lăsa-ți omul sa candideze, sa își prezinte programul și dacă vreți să îl votați bine, dacă nu votați pe analfabeții aia.

  • Baias Costel spune:

   Nu ma poate nimeni intoarce din drum , dar respect dreptul la opinie al fiecaruia. Va multumesc pentru faptul ca sunteti mai dur cu cei care incearca sa terfeleasca si sa improaste cu noroi. Teama de schimbare e o problema mare pentru unii care s-au obisnuit cu o pozitie calduta in structurile AJF Ilfov. Ei ma cunosc foarte bine si stiu ca nu pot lucra cu mine.

 19. Claudiu spune:

  In concluzie Dl Baias ati fost Director executiv la Victoria Branesti care a intrat in insolventa si pe urma normal in faliment si la echipa 2-a care era sub tutela Victorie Branesti echipa undE nu sau platit salariile timp dE 8 luni si dvs nu aveti ABSOLUT nici o vina ca DIRECTOR EXECUTIV ??? Ma intreb oare de ce sa va voteze altii cand nu ati stiut sa administrati si sa conduceti o echipa daramite sa conduceti mai multe echipe ???

  • Baias Costel spune:

   Credeti ca raspunde vreun director de club de asigurarea partii financiare ? Fisa postului meu se referea la cu totul alte atributii. ALEGATURA CU ADMINISTRAREA CLUBULUI sPICUL, CARE ZICETI DVS CA ERA SUB TUTELA vICTORIEI bRANESTI

 20. Ion Aurescu spune:

  Oricum, cine v a pacalit ca vor fi alegeri, sa va dea banii inapoi. As vrea si eu sa vad un convocator primit prin posta de vreun club……

 21. Ion Aurescu spune:

  Si inca o intrebare: daca nu va accepta dosarul, ce aveti de gand sa faceti?

  • Baias Costel spune:

   Cred ca o sa plec in Statele Unite , ca si in ultimii ani : trei luni in Philadelphia, si de doua ori cate trei luni in Fairbanks Alaska. Nu e o gluma !

 22. Baias Costel spune:

  Ce e scris cu majuscule , trebuie citit in felul urmator : am mai spus anterior ca nu am avut nicio legatura directa de administrare a clubului Spicul , care ziceti dvs. ca era sub tutela Victoriei Branesti. Au intrat in insolventa cluburi cu traditie, de ce ar trebui sa iasa Branestiul din tipare ? Eu am participat si la promovarile succesive in Ligile a-iii-a , a-II-a si I-a. Victoria Branesti a fost condusa de mine in tot acest timp . Am suportat si esecul usturator al desfiintarii echipei , dar am fost ultimul care a parasit barca. La capitolul sportiv nu mi se poate reprosa nimic , iar financiar nu am avut niciun angajament de asigurare a finantarii. Nu am incasat prime de joc , salariul a fost modest pentru performantele realizate , si am pus pe harta fotbalului romanesc prima comuna participanta in Liga I-a. Va spun eu pentru ce ar trebui sa ma voteze , pentru ca ma pricep. Scuzati lipsa de modestie . Fiti si dumneavoastra transparent, dati-va numele si spuneti-ne implicarea dvs in fotbalul ilfovean. Nu cred ca cer prea mult. Eu v-am raspuns la tot ce ati dorirt sa aflati .

  • Baias Costel spune:

   Cel mai important e ca Branestiul a fost prima comuna din ILFOV participanta in campionatul Ligii I-a . Acest lucru inseamna istorie si eu am fost primul conducator care si-a trecut realizarea in palmares. Sa se nasca atatea dusmanii in randul celor ce n-au ajuns la struguri ?

 23. nicu spune:

  Nea Costele , lasa-i sa vorbeasca cainii latra caravana trece. Ce iti mai trebuie si matale AJF noi stim ce se intampla pe-acolo Lasa oamenii sa isi rupa gatul

 24. Ion Aurescu spune:

  As vrea sa ne spuneti ce datorii catre stat, nu ce ati aruncat in batjocura aseara, are AS Junior Star, echipa la care sunteti presedinte in acte.

 25. Ion Aurescu spune:

  Raspundeti, nu va fofilati, asta va va demonta defintiv campania!

 26. Gelu spune:

  Dl Costel Baias un raspuns concret nu a dat,s-a fofilat cum a facut-o si cand trebuia sa dea salariile si primele de promovare iar cand se apropia falimentul ne imbrobodea ca il aduce pe Vasile Turcu ( fost la dinamo) investitor la noi,este exact tipul de conducator de fotbal din anii 2000 incoace ,un om alunecos iar daca aveai de spus in fata adevarul avea grija ca de sarbatorile de iarna sau paste sa nu primesti nici un salariu sau restanta ceea ce nu s-a intamplat cu Vasilescu-Vali Alexandru si Craciun ( omul tau din mogosoaia ) lasand neplititi jucatori care aveau chirii de platit,jucatori cu copii acasa ! Si va rog sa terminati cu minciunile astea ca jucatori pe care-i enumerati dvs gen Ispir si zuluf au renuntat la prima de promovare cand ispir si-a cumparat audi a4 exact dupa ce si-a luat banii ,cand Nicola si-a luat seria 5 tot la o sapt dupa ce si-a lua prima de promovare ! Aveti macar decenta varstei si nu mai cereti nume de jucatori pt ca noi inca suntem in activitate si cum sunteti un ” om asa bun” sigur nu o sa ne vorbiti de rau sau sa ne acuzati de trucare de meciuri ( liga 3 branesti a pierdut doar un meci- iar liga 2 a ierdut doar 2 meciuri ambele cu tulcea ) asa ca o sa trebuiasca sa inventati alte minciuni despre jucatorii pe care nu i-ati platit ! Sper sa castigati alegerile pt Ajf si cu aceasca ocazie lumea se v-a lamuri daca tot ce am scris e o minciuna sau tot ce pomiteti sunt baliverne : Ps – sunteti sageata lu’ Oprea 😉

  • Baias Costel spune:

   „Gelule” , in liga a-III-a VB a pierdut doua meciuri , iar in liga a-II-a cinci meciuri , ai pierderi de memorie ?

 27. Anonim spune:

  Ai auzit tu din gura mea ca il aduc eu pe Vasile Turcu , pe care nu l-am cunoscut niciodată ? Ai o imaginație bogata , dacă est si fotbalist sigur poți sa-ți publici memoriile si o sa apar si eu in cartea ta . De ce ar avea nevoie Oprea de o sageata , explica-mi si mie ! PS : Ispir si Zuluf au hârtii semnate de renunțare , dar se pare ca tu știi mai bine si eu ce sa mai zic ? Ai participat la vreo trucare de meci cumva de ai deschis discuția de așa ceva ? Eu nu am acuzat pe nimeni de așa ceva !

 28. Gelu spune:

  Eu nu scriu aici sa influentez lumea sa nu va voteze ca oricum nu citeste nimeni in afara de noi 2 si cativa juc care au fost la branesti ! Eu va cer niste raspunsuri in perioada in care erati Director Executiv ! Si da Victoria Branesti a pierdut 2 meciuri cu Tulcea,unul la Giurgiu si unul la Snagov asta ca sa raspund la intrebare,ceea ce dvs nu faceti . Raspundeti la intrebare : dc au luat salarii doar cei 3 jucatori enumerati mai sus !! Bafta in alegeri si sanatate

  • Bias Costel spune:

   Nicola a primit prima de promovare din banii care i-a primit clubul VB pentru transferul lui , ceilalti doi daca vrei sa crezi sau nu , au renuntat pentru a deveni jucatori liberi. Apreciez gestul de incheiere a pacii. Sanatate !

   • Gelu spune:

    Nicola si-a cumparat masina in octombrie iar el s-a transferat in iunie cand echipa era deja retrogradata iar din banii incasati pe el 40 mii ati fi putut sa achitati o parte din restante catre ceilalti „fraieri” care au muncit mai bine sau mai prost ! Nu ati raspuns dc au primit doar cei 3 jucatori bani de sarbatori,pe ce considerente ?

 29. Ion Aurescu spune:

  Gata, am gasit tot ce aveam nevoie referitor la datoriile catre stat ale as junior stars. Gabi Oprea sa ma contactezi ca sa te ajut sa scapi de acest pseudo corect!

  • Baias Costel spune:

   O sa fie o mare „lovitura de imagine”, data de dvs ! Si daca as fi avut datorii la bugetul de stat, eram de apreciat fiindca lucrez legal . Daca vreti , mai cautati situatii financiare si la firma ce o administrez in momentul de fata ! O sa ma laudati !

 30. Gelu spune:

  Dl Baias sunteti dator cu un raspuns la intrebarea : d ce de sarbatori doar Vasilescu-Vali Alexandru si Craciun au luat salariul de sarbatori ? De ce ? Pe ce considerente ? Raspundeti dvs cel care lucreaza legal !

  • Baias Costel spune:

   Vasilescu si Vali Alexandru cred ca datorita faptului ca s-au transferat si s-a facut lichidarea. Oricum, au renuntat si ei la niste drepturi. De Craciun nu mai tin minte exact , dar cred ca si el mai avea o suma de luat .

   • Gelu spune:

    Cei 2 jucatori nu sau transferat !!! Nu a platit nimeni suma de transfer e o diferenta ?? Bine ca au luat bani cei care au plecat si ci care au ramas la echipa nu au luat nimic !! Rusine obrazului sa va fie

    • Baias Costel spune:

     Daca sustii atat de vehement acest lucru , spune totusi si despre ce jucatori vorbesti , ca doar nu le ia nimeni capul. Ce atata secretomanie !

     • Gelu spune:

      Vali Alexandru si Vasilescu de care spuneti : cred ca datorita faptului ca sau transferat ! Adica cei care pleaca isi primesc banii si cer care raman sunt umiliti !!

 31. Asar spune:

  Domnul Baies , nu stie istoria Fotbalistica din ILFOV : Care echipa a promovat prima in LIGA a 3 ; in LIGA a 2 ; .si in LIGA a 1 ; Deci nu BRANESTI. Alte echipe.din alte comune au promovat dupa aceia in : LIGA a 3 ; 2 ; 1 . Printre care si BRANESTi , dar mai tirziu. Respectati pe cei care CARE AU FA CUT PERFORMANTA CU ADEVARAT IN FOTBALUL ILFOVEAN . Care nu au venit nicidata cu pretenti de a conduce AJF ILFOV si care chiar se pricep . Domnul BAIAS , a fost in fenomen cit a fost bani la BRANESTI , nu a mai fost BANI a plecat , iei au ramas in continuare si la bine si la greu , au fost acolo de la incaput , au realizari , sint modesti , nu umbla cu caciula in mina sa cerseasca Presidentia AJF ului . Credeti Domnule Baias ca daca sinteti asa activ in a ras punda , ne convingeti NU Domnule , nu vati couvins cind ati invitat reprezentantii ECHIPELOR la HOTELUL DV. AU VENIT DOAR DE LA 2 ECHIPE . TRAGETI CPNCLUZIA SINGUR !!!!

  • Baias Costel spune:

   Cititi corect postarea, eu am zis ca Branesti a fost prima echipa a unei comune din Ilfov participanta in Liga I-a cu promovari succesive incepand de la Liga a-III-a , iar despre participarea mea in fotbalul ilfovean stiti prea putine . Probabil ca sunteti prea tanar . Vedeti ca nu am organizat intalnirea la hotelul meu, si nu m-a deranjat deloc faptul ca unii dintre cei invitati nu au participat. Eu am coloana vertebrala, si nu am cersit la nimeni nimic, pentru ca nici nu am nevoie, am tot ce imi trebuie. Problema e alta, ca nimeni din unii care au condus AJF Ilfov ( si aici nu e vorba doar de presedinte ) nu au realizat in mandatele respective lucruri pe care eu le am cuprinse in programul meu . Si nici nu le pot pune in aplicare pentru ca sunt lucruri complexe care necesita initiativa , munca si ce e mai important asigurarea finantarii. Daca tot voiati sa intrati in polemica cu mine si doreati sa combateti ceva , trebuia intai sa-mi cititi programul si dupa aia sa discutati. Asta e valabil pentru toti contestatarii. Sunt convins ca unii dintre voi habar nu aveti cine sunt, cum arat , dar credeti ca va faceti datoria fata de discipolii vostri .Tineti-o tot asa , macar aveti curajul sa comunicati, chiar daca nu va deconspirati si numele reale.

 32. Asar spune:

  Nu cunoasteti istoria FOTBALULUI ILFOVEAN , imi pare rau pt. DV. La infiintarea JUD. ILFOV , nu erea oras , comuna a carei echipa a ajuns prima in Liga a 1 a , . Vorbim de evolutia Fotbalulu din ILFOV , de la ifiintarea JUDETULUI ,. doar nu sint organizate 2 competiti: una pt. Comune si una pt orasele din Ilfov. Nu prea ati avut cntinuitate constant in FOTBALUL ILFOVEAN , Altfel ne vedeam ca advatsari pe terenurle din ilfov si nu numai . Cu fnantarea pe carec care o tot trimbitati , de unde bani mai multi ,. Echipele sint sarace , sa nu spuneti ca OPREA ca aduceti Sponsori , minciuna de cmpanie. Va cunosc si ati incercat sa ajungeti la echipe pe unde auzeati ca este bine Fnanciar. Cu coloana nu va doresc sa va doara lastio mai moale. Scuze daca nu este hotelul Dumnavoastra , ma bucuram sa il aveti .Nu am in ce polemica sa intru cu Dv.Nu sint discipolul la nici un alt candidat , sncer nici nu stiu cine mai candideaza.. Dar repet nu va suparati pe mine , va cunosc si nu stiu de ce va agitati daca , toti exagereaza si Dv. SPUNETI adevaru , asteptati AD. GENERALA SI votul va decide. Daca mai sint si alti candidati , lastii sa scrie si ei sa vedem ce vor si sa faca daca vor fi alesi. Cred ca va place sa fiti in centrul atentiei, sa va faceti cunoscut , .sincer nu va cunoaste mulla lume din acest fenomen , ati lipsit cam mult, apareti numai la alegeri . Screti mai putin .

  • O constatare spune:

   Nu e de mirare ca Ilfovul este județul cu cea mai mica rata a promovabilitatii la bacalaureat. Dupa cum scrii cu siguranta ai invatat pe groapa de la Glina. Nu te mai fa de rusine !

 33. pele spune:

  @Asar – bai baiatule, da analfabet mai esti! Faultezi grav limba romana! Fii si tu mai atent putin! Si mai coerent, mai la obiect, daca se poate!

  • Pentru Pele spune:

   Ai dreptate, astuia ii trebuie aratat cartonasul rosu la cat de mult maltrateaza limba romana si gramatica acesteia. Doamne nu-l mai lasati sa posteze.

 34. nicu spune:

  am fost si eu fotbalist la branesti ca nea costel putini conducatori ne-a scos foamea din gat la multi prin alte parti aveau intai grije de ei va e frica de el ca de dracu e smecher

  • Skety spune:

   Parca imi amintesc de acest Nicu,un baiat subtirel,firav… Era de viitor ,avea calitate cand imi facea ” spritzu’ ” :))))

 35. Gabita spune:

  Nu vă mai agitați !!!
  Cărțile sunt făcute!
  Le-a făcut acum câteva săptămâni la Restaurant „La Cocoșatu” de către Gabi Oprea, Nea Mitica „Pupa mult ” Crăciun, Ion „Stiuca” de la Glina Dumitroiu, Nita „Gogoșaru” Marin. Ăștia se acoperă unii pe alți.
  Vai de mama fotbalului ilfovean!
  Nu mai scăpăm de hoții ăștia !

  • Anonim spune:

   Nu astia de care ziceti sint pericolul ei sint doar incompetenti altii vor sa puna mana pe AJF chivulete si niste talhari din buftea fac cartile daca vin astia sa vezi mafie oprea e copil de tata

 36. Ion Aurescu spune:

  Chivulete n are nicio sansa, vrea sa i gaseasca de lucru amantei. Hahahhahahahhah!!! Spuneti cu cine de prin buftea, ca s chiar din buftea eu si as vrea sa stiu pe ce voturi se bazeaza asta care a fost favut persoana non grata, in 2015 alaturi de alt talhar, fane poienaru. Cum pot sa postez o pagina cu decizia comitetului exxecutiv? Sau dati mi o adresa de mail cei interesati pt a va teimite niste documente interesante pt aripa chivulete……..

  • Anonim spune:

   chivulete il sustine pe candidatul vostru din buftea vrea sef la arbitri si omul vostru daca iese o sal puna. trupa se completeaza cu bujorica, primaru, marcel paraschiv si cativa din localitatile din nord

 37. Gabita spune:

  Băieți nu deviați de la subiect !
  Ne distrageti atenția cu Chivulete cu Fane Poienaru și ăștia își fac treaba. Nu au făcut descărcare de gestiune de ani de zile. Sunt disperați ca vine altul și nu au cum sa acopere banii cheltuiți.

 38. Ion Aurescu spune:

  Gabita, n ai nucio treaba! Orice verificare contabila va demonstra ce au facut cei aflati in functii acum. Ideea ca unul gen chivulete, grasul ala de la corbeanca, paraschiv sau alti ciorditori, ar duce ajful de rapa. Paraschiv si a inscenat propriul furt de automobil, incasand asigurarea, va dati seama de ce e in stare pe raspunderea altuia.??? Sincer cred ca tot cei de acum su poate cineva nou DAR TANAR ar fi o varianta mai buna. Sper sa gasim pe cineva mai tanar care sa n aiba frica de a taia in carne tot ce gaseste, sa stie bine legea si impreuna cu cineva cu cunostinte juridice s izbandeasca de a distruge mafia din acest loc

 39. Pentru Ion Aurescu spune:

  Din postarile precedente se vede clar ca ai o problema personala cu dl. Baias. Rezolv-o barbateste, nu e nevoie sa-i jignesti pe cei care doresc o schimbare. Ce vina au Chivulete, Dani, Paraschiv, Hrib etc in acest conflict. Ii jignesti cu buna intentie erijandu-te in „omul de bine” in serviciul lui Oprea. Asociatia este in rapa deja, este EXECUTATA SILIT. Nu a talharit-o Poenaru (acesta este numele corect) care nu a mai avut tangenta cu AJF-ul in mandatul Oprea. Opreste-te inainte de a deveni ridicol, nu-i faci niciun serviciu lui Oprea, din contra. In viitor poate te vei implica activ in activitatea din AJF, nu sta pe sant si comenta.

 40. Ion Aurescu spune:

  Din pacate, oprea va castiga un nou mandat. Cred k nici daca s ar uni toti in jurul unui candidat nu ar putea castiga contra lui oprea, veti vedea. Ar fi trebuit apasat butonul pe care feja acesta l a apasat. Hrib nu poate fi un candidat deoarece nu este eligibil pe statut. Baias este, dar nu accepta decat ca el sa fie presedinte. Raman la ideea ca ar trebui sprijinit un candidat tanar. Atat.

 41. Pentru Ion Aurescu spune:

  De ce crezi ca Oprea este eligibil. Daca arata diploma de absolvire a facultatii (un fals), atunci vei constata cum arata un fals, uz de fals si obtinerea de foloase necuvenite. Nu uita ca procesul, in acelasi dosar cu Musat, nu e finalizat (unde este in calitate de inculpat), si un cazier judiciar nu-l ajuta.

 42. Ion Aurescu spune:

  Poate ai dreptate cu diploma dar din pacate pt voi, oamenii lui oprea verifica actele si el va fi in regula. Ar fi bine sa fie minim 4 candidati care sa ciupeasca din voturile lui oprea, dar la romani fiecare vrea sa fie sef si pe cale de consecinta se vir alatura lui oprea si dintre cei care l contesta pt un os de ros in viitorul mandat. Cat despre grasu de la corbeanca el de ce nu candideaza pt a putea arata si noi o plangere de la politie in care apare ca s a batut cu fiul cel mare si cateva picanterii deapre amanta cea noua si blonda?

  • O constatare spune:

   Esti josnic, mojic sa folosesti santajul impotriva unui om. Esti periculos tata rău de tot. De aceea il susții pe Oprea ca srmanati la caracter.

   • Ion Aurescu spune:

    De la umbra, de la mare, e usor sa dai la gioale.. Vezi ca vine toamna, se face vinul, stai potoliit. Cine zice ca l sustin pe oprea? Nimic mai fals, ii ajunge, a dus o destul, chiar prea mult pt un analfabet, dar nu e normal sa sprijin un exclus din sport ca si chivulete, un samsar de terenuri in corbeanca sau un neavenit ca hrib sau baias. Cautam altceva, noi, membrii mai din josul clasamentului.

 43. Membru afiliat spune:

  Bai Aiurescule tu esti reclamagiu din tata in fiu . Te-ai luat de toti zici ca esti marele justitiar. De fapt ce vrei ca nu te mai intelege nimeni. Fii si tu mai concis. Ia zi daca ai avea drept de vot pe cine ai vota din cei pe care ii tot balacaresti. Ai simtul raspunderii..

 44. Ion Aurescu spune:

  L as vota pe unul tanar, pe niciunul dintre voi, toti astia care ciordit o viata intreaga de nu va mai saturati, asta as face si adta as recomanda tuturor care au drept de vot. Trebuie resetat sistemul, nu avem alta optiune.

  • Skety spune:

   Cine a ciordit o viata intreaga ? Cumva dl Baias ? Dl Baias a mostenit tot de la tata-l sau pe care nu trebuie sa-l implicam in aceasta poveste ! Dl Tanasescu fostl ministru cu dosar in retrocedarea de terenuri ….cam asa apar in top 300 ” afaceristi ” ..hotel la mare,restaurant in Mogosoaia,proprietati in Statele Unite dar totul „legal” cum scria mai sus dl Baias ! Votati Trandafirii :))) comunisti -securisti pt ca astea au fost vremurile , dar cand vad ca face pe moralistul dl Baias ma ia cu lesin !! Votati cu Baias pt ca are 60 de ani si ca are experienta de viata nu si de sportiv !! Sanatate !

   • Ion Aurescu spune:

    Tu ai nume de skateboard, ce sa facem cu tine, da ti numele real, papagraure!

   • Baias Costel spune:

    Nea Florine, dacă mata ești cel ce a scris cele de mai sus, țin sa te anunț ca ești lipsit de respect. Păcat ca te-am considerat om ! Dacă nu ești nea Florin zis Skety n-am cuvinte sa-ți fac urări de” mama” care te-a născut needucat !

 45. Ion Aurescu spune:

  Dle baias spuneti mi va rog cine este acest skety cu nume si prenume. Florin xxx.. Astept!

  • Baias Costel spune:

   Dacă este Skety cel adevărat , numele lui e Tanase Florea. Eu ma îndoiesc ca un om pe care eu l-am respectat si care a fost unul din beneficiarii de imagine a faptului ca de la venirea mea la Brănești , localitatea s-a înscris pe harta fotbalului național , ar putea sa–mi aducă aceste jigniri. Dumnezeu sa-l ierte , oricine ar fi ! Păcat ca ma judeca oameni care nu ma cunosc suficient si probabil vorbesc din auzite. Va rog sa-mi spuneti dacă si Dvs împărtășiți acuzele ce mi le-ați adus in cunoștința de cauza sau doar din auzite . Va mulțumesc dacă imi răspundeți .

 46. Ion Aurescu spune:

  Am avut o experienta cu dvs, nu placuta in totalitate, dar spre deosebire de oponentii din cursa ajf ilfov, sunteti un om mai capabil si credibil decat ei. Daca vreti sa aveti vreo sansa, nu va asociati cu niciunul dintre ei. Chiar daca aveti 60 ani, luati si sange proaspat pe langa dvs, desi va fi greu sa castigati, veti vedea. Luati la arbitri un presedinte care are banii lui facuti din afaceri, nu un taraie koaie care se uita la 100 lei aruncati pe jos. Puneti un organizator la competitii, care sa stie sa lucreze pe calculator, plati prin banca etc etc etc

 47. Ion Aurescu spune:

  Sper ca veti merge pe mana proprie si nu veti face vreo alianta cu vreun dalmatian, dle baias!

 48. Pele spune:

  S-a cantat ,,bingo”! Nu a depus nimeni candidatura in termen decat nea Mitica Craciun si Gabi Oprea! Costel a fost bagat la inaintare! Ha-ha-ha!

  • Baias Costel spune:

   Eu nu am avut nicio înțelegere cu nimeni , mi-am depus dosarul la un executor judecătoresc pentru a nu suferi umilința de a nu găsi pe nimeni la sediul AJF Ilfov.Acesta a notificat AJF Ilfov , mai departe vom vedea. Oricum si dacă e vreo problema in privința acceptării candidaturii , nu consider ca ar fi o mare pierdere in ceea ce ma privește. Sunt convins ca situația in care este AJF Ilfov nu se va schimba in bine in scurt timp . Am avut discuții cu o parte din cluburile afiliate si pentru segmentul de copii si juniori am făcut niște promisiuni pe care le voi onora , indiferent de rezultat. Voi demonstra ca sunt om de cuvânt !

   • Ion Aurescu spune:

    Daca puteti sa postati pe facebook, am afla daca v au acceptat candidatura. Executorul ar fi trebuit sa i notiifice astazi, la sediu, si sa va fi remis dovada de comunicare. La ce ora s a depus, va rog! Am vrea sa scapam de alde oprea si compania!!!

 49. Ion Aurescu spune:

  Intr adevar termenul limita de depunere a candidaturilor este azi, dar poate au trimis prin posta si trebuie acceptati si cei cu data postei astazi…. Pele stai la locul tau de latrau fomist!

  • pele spune:

   @ Ion Aurescu: Stimate domn, cu toate ca ti-am citit toate pupincurismele voalate eu nu ti-am spus pe nume, dar daca insisti ti-o spun franc cu urmatoarea ocazie!

 50. Ion Aurescu spune:

  Pele alias linge blide din imgb, stai usor blagoaie, foame mare 🙂

  • pele spune:

   @Ion Aurescu: esti un postac retardat (iti traduc daca nu intelegi!} care nu pricepe ca gabita si mitica nu are cum sa scape acest ciolan, indiferent cu ce pret! Esti un penibil care o sa se convinga in scurt timp de spusele mele!

 51. Membru afiliat spune:

  De cate ori ne-a spus Oprea ca nu mai candideaza ? mai tineti minte ? Cat de mult te poti umili pentru o asemenea fumctie. Sa primesti sutul in cur si sa vrei sa-l ei si pe al doilea trebuie sa fii nesimtit tare. Sau poate daca iese nea Mitica o sa-i delege atributele de presedinte ?

 52. Pentru Ion Aurescu spune:

  Ti-a tras-o Chivulete, ai latrat ca e in gasca de la Buftea si cand colo a ajuns director executiv la Stefanesti. Mai arunca petarde daca ai.

 53. Ion Aurescu spune:

  Chivulete a mers la 7 capete, ca de obicei :))))))

 54. TiTI spune:

  Nu mai faceti .diferite planuri , cine candideaza , va jigniti uni pe alti si sar putea ca AD. GENERALA sa fie aminata de POLITIC , care incearca sa puna un PRESEDINTE SURPRIZA .

 55. Grup 8 Cluburi PRO Costel Baias spune:

  D-le Baias suntem putini in momentul de fata dar va sustinem pentru ca ati fost singurul care ne-ati prezentat un proiect al relansarii fotbalului ilfovean si nu ne-ati cerut imperativ sa va votam. Altii ne-au propus fel de fel de avantaje imediate dar nu avem incredere pentru ca au venit insotiti de oameni cu o conduita dubioasa. Poate ni se vor alatura si altii si vom avea un cuvant de spus.

 56. Baias Costel spune:

  Ma bucur ca aveți încredere in mine si voi demonstra ca putem schimba in bine multe îndatoriri ce le are AJF Ilfov fata de cluburile afiliate !

  • Cezar Melcea spune:

   Nea Costele nu te cunosc personal, dar ia-l pe baiatul ala tanar de la Buc, ca ala chiar te poate ajuta, pe toate planurile, stie tot ce misca in Romania, nu doar in Buc

 57. Baias Costel spune:

  Multumesc pt. informatie, e vorba despre MM ( nu Stoica ) ?

 58. Cezar Melcea spune:

  De baiatul fostului fotbalist de la progresul, nu stiu ce porecla are

 59. Baias Costel spune:

  Aveți dreptate , Claudiu Baboia e OK dar Ilfovul are povestea lui ! A fost multă implicare politica si chiar si astăzi sunt candidați care așteaptă aceeași susținere . Culmea e ca după ce au fost puși si instalați in funcții nu au reușit sa aibă mare aport in aducerea de voturi si au fost lăsați de izbeliște . Apoi in structura AJF se caută oameni cu capul plecat care sa execute orbește niște hotărâri fără a pune întrebări dacă sunt sau nu benefice .

 60. Cezar Melcea spune:

  Am citit pe ajf frf.ro si exista echipe comune in jud ilfov si Buc. Daca voteaza in ambele locuri, nu v ar ajuta sa folositi pe cineva din conducerea ajf Buc? Intreb si eu? Oricum consider ca ar trebui schimbati cei care stau in functii mai mult de douaa mandate! Nici la SUA nu este acceptata mai mult de doua mandate. Zic si eu…….

 61. Baias Costel spune:

  La noi cand pun unii mana pe o organizatie asociativa si gasesc un loc caldut fara sa aiba raspunderi , greu de tot s-o paraseasca dupa doua mandate . Poate la alegerile ce se vor tine se va schimba ceva !

 62. Cezar Melcea spune:

  Trebuie s luptati chiar si cuu armele lor, daca sunteti pe de-a dreptul hotarat. Folositi una din multele maini drepte ale acualului presedinte al consiliuluui judetan ilfov…….

  • Anonim spune:

   Nu v-ați saturat de Sânge Moise Oprea susținuți politic ?

   • Un suporter pt. Anoni. spune:

    Nu cei enumerati de tine sint susti nuti politic , altul care a vazut ca nu are sanse ,. a apelat la POLITI C , iar politicu se misca , intrebati Primari din comunele de culoare Galbena , daca nu au fost chemati uni , alti sunati ,. Pt.a ajuta la AMINAREA AD . GENERALA din data de 25 august. Pt. Ca omul lor nu a depus Dosarul de candidat la timp cnform regulamentul Ajf
    Mai mult uni PRIMARI AU venit si cu alte propuneri care nu sint pe placul POLITICULui , care a promis unuia ca el va fi Presedinte. LA AJF . De aceia se cauta sa convinga pe uni sa isi retraga canditatura. Nu ar fi rau sa sa implice POLITICU , Dar cu fonduri financiare , au mai promis si bani sa dirijat la 2 echipe de liga a 2. Nu.la judet. . Nu va lasati .pacaliti MERGET I PE 25 AUG.UST LA AD. GEN. SA SE TERMINE ODATA CIRCUL ASTA si oricine va fi Ales va fi mai bine ca acum .

    • Anonim spune:

     Din păcate vor continua tot cei care au adus AJF intr-o situație aproape fără ieșire dar nu o sa mai dureze mult si vor bloca activitatea atunci vor pleca singuri

 63. Anonim spune:

  Nu mai implicați politicul in fotbal

 64. dumitru spune:

  revenire spectaculoasa a lui sange cooptat in comisia de validare a dosarelor de candidatura ne intoarcem in comunism auziti conducere de ajf craciun sange nita gogosaru ion glina etc suntem praf nu ne mai scapa nici dracu

 65. Cezar Melcea spune:

  Ce candidat sustinut de mafia galbena, tot bateti campii? Spuneti numele lui sa il vada tot judetul si nu numai.

  • dumitru spune:

   e vorba de hrib pentru care a militat primarul din buftea care este galben cum ziceti dv

 66. Un ILFOVEAN . spune:

  Ce mai ascundeti , Deputatul galben este var cu un Primar care este prieten cu Baias care la rugat sa il ajute , daca a vazut ca in mod democratic nu avea sustinere din teritoriu , cind se a lansat .candidatura au fost prezenti 2 delegati ( Paul de la Berceni si delegatul de la BUFTEA ) T rebuie sa iasa Baias ca sa fie lasat in pace GABI OPREA care a fost pus tot POLITIC . Vor curge promisiini fara numar , dupa cate DUMNEZEU cu mila. Mergeti la Ad. Generala , rau cu rau , dar cu B.aias ne vopsim toti.

  • Baias Costel spune:

   D-le ilfovean, n-am nicio legatura cu niciun var al vreunui primar pentru a ma sustine la alegeri. Esti prost informat. Mai mult decat atat nu voi apela la nicio sustinere politica intrucat vreau sa fie implicat in fotbalul ilfovean mediul de afaceri cu preponderenta. Respect insa pe toti primarii care sunt implicati in miscarea fotbalistica din Ilfov , indiferent de culoarea politica. Programul meu se bazeaza pe asigurarea unei finantari realiste , care sa vina cu un plus fata de obisnuitele taxe percepute pana acum de actuala conducere a AJF Ilfov.

   • Gelu spune:

    Ce ai facut ” domnule viitor presdinte” Costele nu ti-a fost admisa candidatura :)))

    • Baias Costel spune:

     Deocamdata cei de la AJF au refuzat sa dea curs înștiințării executorului judecătoresc . Vom vedea ce se va întâmpla ! Am mai spus-o si o repet , pentru mine nu e o mare pierdere , eu consider ca e doar pentru voi !

    • Baias Costel spune:

     Eu il felicit pe nea Mitica pentru câștigarea alegerilor si ii doresc succes !

 67. Pele spune:

  Ți-am spus Aurescu că Baiaș Costel e de fapt o gasca? Dacă știi ce e aia!

  • Baias Costel spune:

   Bai ” Peleu „, eu sunt un baiat educat dar uiti ca sunt din Mogosoaia si pot sa-ti raspund la obiect. Nu-mi pun mintea cu tine ! Da-te la fund si las-o asa !

 68. Pele spune:

  Nea Costele, eu te-am respectat până azi dar văd că dumneata te-ai dat la fund! Ai fost penibil cu depunerea dosarului! Le-ai făcut jocul nemernicilor! Păcat, aveai o șansă bună!

 69. Baias Costel spune:

  Nu am facut jocul nimanui, in ceea ce priveste depunerea dosarului asa am considerat ca trebuie procedat. Eu am cai de atac dar nu voi uza de ele pentru ca Ilfovul inca nu vrea schimbare la nivel fotbalistic , ci continuitate. Votantii stiu mai bine ce-si doresc si trebuie sa le respectam hotararea. Timpul ne va arata daca va fi bine sau nu !

 70. Pele spune:

  Dacă nu uzezi de ele înseamnă că a ieșit așa cum ți-ai dorit! Sunteți o gașca de nemernici! Vă meritați soarta!

 71. Pele spune:

  Bă să-i spui lui tac-to care te-a învățat să faci blaturi bai neispravitule care te-ai dat fata mare! Ai făcut un circ de toată jena iar acum vrei respect, hahalera ce ești!

 72. Baias Costel spune:

  Bai mascariciule , da-ti numele adevarat daca ai ceva curaj. Circul l-ati facut voi cei de aceeasi teapa si care sunteti paraleli cu fotbalul. Invatati sa respectati opiniile oamenilor si nu mai denigrati. Esti lipsit de educatie !

 73. Gelu spune:

  Ce bine imi pare ca ai luat tzeapa ce bine imi pare ca ai pierdut :))))) Ca$$a Loco ! Dar acum nene Costelo poti sa te retragi Fairbanks Atlanta ( adica mogosoaia ) . Cat despre afirmatia de mai sus : paraleli cu fotbalul , cred ca te-ai incaltat cu ea ( mingea ) iar ca si conducator ti-am vazut realizarile la Branesti , hai ciao ca m-am distrat cu tine 😉

  • Baias Costel spune:

   Mai învață ceva geografie , eu am fost prieten cu mingea si la Brănești chiar am avut realizări sportive. Cât despre teapa , o sa vedem cine a luat-o. Vorbim peste trei – patru luni ! E bine ca ai simtul umorului deși la cât de obraznic ești nu ma așteptam !

   • Gelu spune:

    Sunt obraznic cu cei care mi-au bagat mana in buzunar, cu oameni de calibrul dumitale care au ” ars” jucatori care au muncit si au reusit promovari fara sa-si vada banii munciti cinstit ! Dar dumneata ai alta crestere si nu aprexiezi munca cinstita ci doar castigurile ilicite – falimentari si insolvente si lista poate continua….in loc sa stai linistit sa iti astepti pensia prin SUA stai si te certi cu lumea pe site-uri !! Ps : cand il aduci pe Vasile Turcu investitor la AJF ILFOV :))))))))

    • Baias Costel spune:

     Ce câstiguri ilicite știi tu ca am realizat eu bai Gelule ?

     • Gelu spune:

      Primele de promovare ale jucatorilor pe care nu le-ai achitat si le-ai bagat in buzunarul propriu,astea pt mine sunt iliciteeeee! Ce bine imi pare ca ti-au ras in nas cei de la AJF si nu ti-a fost acceptata candidatura….primele de promovare ale celor scrisi mai jos ! Presedinte de fotbal = excroc , in romania…..

     • Gelu spune:

      Cand dumneata nu poti sa iti justifici proprietatile si banii din conturi ce inseamna ? Lumineaza-ne senior !

     • Baias Costel spune:

      Trebuie sa ai multă imaginație ca sa debitezi atâtea prostii, dar poate imaginația la tine e similară cu prostia ! S-ar putea sa ma plictisesc sa-ți tot răspund la toate ce-ți trec prin cap , dar e distractiv !

 74. Velicu -bar-scurtu-chirita-isac- ispir-zuluf-oprea-ionita-bordeanu-stoicescu-fulea-novac-avram-olariu spune:

  E invidios gelu pe relizarile tale nea Costele, pe realizarile tale ca fotbalist !!! Am cautat cu taranu in arhivele fotbalului si nu te-am gasit niciunde ca fotbalist hahahah , cum poti sa spui ca ai jucat la branesti ? Poate pe vremea lu Gheorghiu dej ai dat cu piciorul in minge hai pardon te-ai incaltat cu eaaaaaaaaa

  • Baias Costel spune:

   Nu am afirmat ca am jucat la Brănești si pe vremea mea se juca fotbal . Si acum pot demonstra ca știu cu varza mai mult decât o parte din cei enumerați mai sus !

   • Velicu spune:

    M-am operat de ligamente incrucisate dl presedinte si nu ati achitat operatia si nici recuperarea si dupa 1 luna de recuperae am fost dat afara de la clinica ! Dvs ca si presedinte nu va reprosati nimic ? Am fost lasat de izbeliste cand imi era mai greu si nici salariile nu mi le-ai achitat cat am fost accidentat,specific : m-am accidentat in prima etapa din liga 1 in deplasare cu CFR Cluj !!! Aveti decenta sa raspundeti dar stiu ce o sa raspundeti : nu eu am decis ci consiliul de administratie :))))))…. Nu e de ras e de plans !!

    • Baias Costel spune:

     In cazul tău ai dreptate dar posibilitățile financiare din acea perioada erau limitate si altcineva hotăra distribuția cheltuielilor. Sper ca nu ai rămas si cu o amnezie !

     • Velicu spune:

      Cand eu imi rup ligamentele la meci oficial nu ai voie sa spui ca intimpini dificultati financiare ca era prima etapa din campionat si abia ce au intrat banii din drepturile tv…chiar nu iti e rusine deloc hodorogule,m-ati abandonat in clinica de recuperare pana am fost data afara ca un caine pt ca nu ati platit un cent si nici salariile nu mi le-ati dat si ai tupeul comunist sa afirmi ca am ramas cu amnezie, vezi de pensia ta SENILULE ,mosneag cu ALZHEIMER…sa nu dai ochii cu mine ca poate nu o sa am amneie si te ciufulesc putin

    • Baias Costel spune:

     Dai dovada de lipsa de caracter si lasitate , de unde si pana unde trebuia eu Baias sa-ti platesc tie tratamentul. Ai uitat la cine trebuia sa ceri ? Ti-e tarsala cumva ? Stii cum se zice, taranu” tot taran. Cand ai luat bani de instalare ( oare stiu si colegii tai care n-au luat nimic ? ) nu stiai ca poate ai nevoie sa mai pastrezi si pentru zile negre ? Cat despre amenintari , sa stii ca mi-am cumparat deja izmene. Ati fost obisnuiti sa santajati, de-aia ati si dus Branestiul la retrogradare. Credeati ca voi n-o sa platiti faptul ca vi s-au pus la dispozitie toate conditiile si ati avut „rezultate” care au dus la retrogradare. Fiti si voi obiectivi ! Cum dracu” aveati numai drepturi , nu si obligatii ! Aveti necaz pe mine ca am sustinut intotdeauna ca aveti contracte umflate , ca nu le meritati si sunt foarte greu de platit. Din pacate eu ma pricep ce inseamna bugetul unui club si la Branesti s-a cautat sa se asigure imposibilul . Multumiti-va ca de unii dintre voi a mai auzit lumea cand ati jucat la Branesti si nu la Grivita Rosie sau Intergaz.

     • Lorincz iosif spune:

      Dl ” presedinte” dar cand m-ai luat deoparte alaturi de dl Duna si ai vrut sa-mi achiti 2 salarii din cele 6 restante si mi-ai zis sa nu spun la nimeni din echipa !!!!! Cam astea sunt metodele dvs de lucru iar daca as fi luat ai fi venit in fata grupului sa spui ca sunt cu banii la zi 😉 eu ca dvs am vazut la 15 ani cand jucam la Bistrita unde era cu adevarat un PRESEDINTE ( JEAN PADUREANU -UN DOMN DE ONOARE ) care ne-a avertizat ca o sa intilnim pe parcurs astfel de ” oameni” dumneata incerci sa aplici ce ai facut in MILITIE sau in politica la o echipa de fotbal !!!! Esti prea mic sa iti scriu mai multe !!!

 75. Fulea spune:

  Ciocu mic bai costele ca nu ai nici un raspuns la nici o intrebare de aici,te fofilezi mereu…

  • Baias Costel spune:

   Bai cacaciosule , dacă ești tu cel care ai scris , tu trebuia sa aduci bani de-acasă de câte ori ai fost sancționat si de câte ori ai fost iertat ! Pe tine am încercat sa te reintegrez dar degeaba Nu vreau sa arunc cuvinte grele !

 76. Avram spune:

  Incredibil !!!! Da chiar nimeni nu zice o vb buna de ” ingratul ” presedinte ?? Da chiar toata echipa are numai reprosuri la adresa pseudo presedintelui, e clar ca undeva nea costel seamana cu pinochio 😉

 77. Baias Costel spune:

  Pentru Lorincz : onoare cu o mic ai avut tu la un meci aproape de malul marii, daca mai tii minte ! Cred ca juniorii si-ar fi aparat sansele corect ! Cred ca e singura data cand am fost de acord cu voi si mi-ati dovedit ca am gresit. Vezi ca am puterea sa recunosc si greselile ?

 78. Stoicescu spune:

  PSEUDO PRESEDINTE

 79. Baias Costel spune:

  Toti baietii astia buni care ati trecut pe la Branesti, ati stiut vreodata ce functie am avut eu la club ? In mod sigur nu , pentru ca daca eram eu presedinte nici nu calcati pe acolo !

  • Gelu spune:

   Pai si mai sus dc ati spus ca dvs erati presedinte si doar ati pus in aplicare hotaririle consiliului director…..?? Minciuna are picioare scurte breeeeee Mos Peleus 😉 ! Iar daca ai fi fost cu adevarat presedinte cum ti-ai fi dorit cum ai fi facut cand trebuia sa aduci jucatori la echipa : sunai jucatorii si faceai oferta : buna ziua sunt Baias presedinte la branesti ! Cine sunteti ??? Baias ! Care Baias ,celebrul fotbalist din perioada lu Gheorghiu Dej :)))))) care a vrut sa se incalte cu minge dar nu i-a venit ca el purta 44 si mingea era 40 :)))))) hahahahahah ! Fotbal -politica si agricultura se pricepe toata tara nenicule iar mata bre ai fata de vandut mici :))))) eati un fel de Mos Peleus din Las Fierbinti

   • Lorincz iosif spune:

    Pt noi la echipa erai un fel de Giani din Las Fierbinti :))))) 4 ori 4 egal 44 hahahhahah hai ca m-am distrat cu tine dl bre :)))))))) 😉

    • Baias Costel spune:

     Distractia a fost de partea mea, si m-am distrat cu o parte din voi si la Branesti unde ati ajuns doar pentru a completa lotul si a primi 25% din primele de joc cand voi faceati figuratie in pauza. Cand intrati in joc, se crea deja panica pentru ca aveati pregatire doar de luptatori nu si de imblanzitori de mingi.

   • Baias Costel spune:

    Citeste mai bine, vezi ca nu am zis niciodata ca am fost presedinte la Branesti. Nu ai haz absolut deloc , eu iti raspund din bun simt dar tu se pare ca ai lipsit de la scoala cand s-a predat asa ceva. Da-ti numele corect ca sa stiu si eu daca tu ai fata de Alain Delon sau doar de renumitul cojoc ! Vezi ce simplu e sa-ti bati joc de cineva si sa fii subtil ?

    • Lorincz iosif spune:

     Lasa ca ai mata bun simt cand ti-ai bagat primelel de promovare 2 ani la rand liga 2 si liga 1 mata si cu nicu the shoemaker…..iar singurele glume pe care poti sa le faci sunt legate de un cojoc de acum 30 de ani adica = comunism…perioada in care faceai specula cu blugi si casete video….Mos Peleus chiar nu vezi ca toti de aici te pun la colt si nu ai argument in fata lor…ba ai argument doar minciunaaaaaa,lumea care ju cunoaste are dubii in privinta adevarului ! Dar aici a scris intreaga echipa si nici unul nu e de partea ta bre

     • Baias Costel spune:

      Vezi ca eu , spre deosebire de voi , nu am luat nicio prima de promovare sau de joc. Voi sunteți câțiva nemultumiți ca nu v-ați primit anumite drepturi pe care nu le-ați negociat cu mine. Fiți corecți si spuneti adevarul . Sunteți liberi sa aveti orice fel de pareri despre persoana mea, dar nu uitați ca nu eu v-am adus la Brănești si nu eu sunt cel care v-a promis marea cu sarea. Ați stat cu capul plecat când va era bine si ați început sa scoateți colții când au fost momente grele. Nu ați ajutat cu nimic clubul sa iasă din impas, mai mult decât atât v-ați depus memorii , ați încasat parte din bani dar ați rămas fără obiectul muncii din cauza voastră. Sa știți ca nu întâmplator clubul nu a mai fost finanțat, s-a pus in balanța si comportamentul vostru si lipsa atașamentului fata de club . Sunt multe de spus, după război mulți viteji se arată. Dacă vreți sa discutam am si telefon dacă nu e util si site-ul Ilfov Sport !

 80. Gelu spune:

  Ba e foarte util acest site pt ca vede cine ar fi vrut sa te voteze ! Dar multa minte ai bre sa stai sa raspunzi fiecaruia si ai raspuns doar ce ti-a convenit tie ,concret nu ai raspuns la nici o intrebare ! Cat despre memoriile depuse nici un jucator din cei 14 cu memorii nici unul nu a reusit sa-si castige drepturile pt ca echipa a intrat in insolventa si respectiv faliment, iar dumneata ce vrei sa facem munca voluntara cand nu esti platit 8 luni,normal era sa fiti barbati bre Mos Peleus si Nicu pantof si sa spuneti : nu va mai putem plati va multumim incercati sa castigati o paine in alta parte ca aici se intra in faliment ! Ce devotament sa fie cand avem restante 8 luni ! Considerati cele 8 luni devotamentul adica inselaciunea voastra,maine se rezolva,mai asteptati 1 sapt,haideti ca incercam sa il aducem pe Turcu investitor :)))) nici tu nu credeai ce ziceai,iar Nicu pantof avea 10 luni de cand nnu a dat ochii cu jucatorii ,te facem praf cu argumente Mos Peleus unde tu vii cu argumente gen : am renuntat la finantarea clubului pt ca jucatorii nu au mai aratat atasament fata de club….esti senil Costelo !!!

  • Baias Costel spune:

   Prostia cu Turcu e invenția ta , niciodată nu v-am spus eu ca va veni investitor ! Nu cred ca a fost nimeni neplătit 8 luni pentru ca la 3 luni va băgați memorii pentru a deveni jucatori liberi. Ce v-ați dorit ați căpătat, ați devenit liberi . Care-i supărarea ?

   • Gelu spune:

    Jucatori cu memorii-Velicu 8 luni.Marincau 7 luni,Todoran 6 luni,Oprea 8 luni,Fulea 8 luni,Isac 8 luni,Stoicescu 7 luni,Vali Negru 7 luni,Avram 6 luniComan si Simion 7 luni,Bordeanu 7 luni , Vasilescu si Vali Alexandru 5 luni pt ca lor le-ai dat pe neve un salariu in decembrie , Lorincz 8 luni ! In afara de Todoran si Vali Negru ca au venit cand eram in prima liga ei nu au si Primele de Promovare, asa ca mosule Peleus traieste-ti viata frumos prin alte tari ca ai situatie financiara buna,dc esti ahtiat dupa functii si mai ales in fotbal ca in fotbal esti pe bajbaite !!!

    • Baias Costel spune:

     Mai taie din ele , da-le dracu ! Dacă ți-as spune eu situația plăților v-ați încaiera între voi , dar prefer sa va dovedesc aceeași diplomatie ce am avut-o in relația cu voi . Rămâneți uniți , eu am fost unul din cei care v-au creat cadrul si v-au netezit calea către Liga I-a. Am preluat echipa de la nivelul județean si bătrânește cum ziceți voi am dus-o in liga a-III-a , a-II-a si I-a. Voi ați venit la borcanul cu miere ce l-a produs ursul sau moșul cum imi ziceți voi. Branestiul nu s-a înființat de către voi , voi l-ați pus pe butuci ! Eșecurile trebuie sa fie asumate de toată echipa , jucatori si conducători ! Discuțiile de azi nu ar mai fi avut loc dacă mi-ar fi fost acceptat regulamentul intern de premiere la victorie si penalizare la înfrângere . Poate erați mai motivați si nu retrogradați ! Din păcate si in CV-ul vostru este trecută o retrogradare. Fiți bărbați si asumați-vo ! Dar câți dintre voi au puterea ? Sa ne vedem cu bine ca de rău am văzut cât puteți !

     • Gelu spune:

      Uite aici diplomatie : cand noi faceam banchetul pt ca s-a terminat liga 2 si am promovat in liga 1 am avut si un invitat surpriza Marian Aliuta care a incasat o prima de instalare de 50 mii euro in plic fara acte fara chitante si care Aliuta a stat la echipa fix pana am terminat cantonamentul din Ungaria-Debrecen si a plecat cu lovelele ! La 2-3 luni distanta dumneata si Buzarin sunati la Aliuta dupa respectivii bani ! Replica lui Aliuta a fost : aveti vreun act ? Daca aveti mergeti la federatir si suspendati- ma 😉 iar noi cei care am promovat si am luat echipa asta cel de mai jos care am dedicat egalul de la Conpet lu Nici Cizmaru pt ca abia ce a decedat ( D-zel sa-L ierte Nenea ) am luat o mare „plasa” nicidecum primele de Promovareeeeee ! Shhht Mos Peleus ca te pun la colt cu fiecare coment !!!

 81. Baias Costel spune:

  Nu pui la colț pe nimeni , habar n-am de ce vorbești . Ți-am mai spus ca ai imaginație dar nu înseamnă si adevarul. Faza cu Aliuta e de SF ! In afara de o friptura la restaurant n-a primit de la mine nimic ! Buzarin avea treaba cu asigurarea capitalului de imagine si organizatoric . Întrebați-l pe Ficleanu poate știe el ceva !

 82. Baias Costel spune:

  Ești interesant Gelule, poți sa-ți scrii memoriile ! Te pot ajuta un pic la corectura ca ai nevoie ! Hai sa nu mai acuzam nefondat ! Vezi latura pozitivă numai in favoarea ta. Nu ai luat in calcul ca si greselile se plătesc odată si odată si treaba cu atașamentul fata de club nu e o poveste in cazul mercenarilor. Faci parte dintre ei pentru ca nu văd nicio urma de umanitate deși zici ca ați dedicat un meci in memoria unui branestean ! Ți-as spune eu multe dar te menajez ! Si-așa văd ca ești prea supărat . Orice in viața trece , numai prostia nu trece . Nu vreau sa înțelegi greșit dar susții prea multe prostii !

  • Fulea spune:

   Somn usor mai Kunta Kinte ca are dreptate Gelu si o stiu toti jucatorii….. Vinzi gogosi la cine nu cunoaste adevarul mai Gorbaciov

   • Botosanean spune:

    Ne poti ajuta pe mai multi jucatori la corectura lua- ne-ai salamul in guraaaaa

    • Baias Costel spune:

     Tocmai vorbeam de prostie, la tine e o virtute . Vezi ca , am auzit de la colegii tai , nu stai prea bine la potenta. Or fi doar vorbe !

   • Baias Costel spune:

    S-a trezit jucatorul – discoteca ! Noroc cu regulamentul FRF , ca de fotbal sa ma ierte Dumnezeu ! Pe vremea când jucam eu , tu ai fi carat echipamentul !

    • Gelu spune:

     Mos Peleus du-te si i-ati pijamalele alea murdare de rugina indarat si treci la somn :)))) ca maine te trezesti la 6 sa mergi dupa lapte ca pe vremea lu Nea Nicu ,pe vremea cand erai flacau :)))))

     • Baias Costel spune:

      Ce comentariu isteț , dai pe-afara de inteligenta ! Sa știi ca mai am foarte puțin si câștig de pe urma voastră , a contestatarilor mei , un pariu in valoare de 200 de euro . Nu e mult , dar sunt sigur ca o sa cadeți in capcana si o sa-mi bag niște bani in buzunar de pe urma voastră ! O sa va anunț si va voi trimite mulțumiri !

 83. Botosani spune:

  Eu mai pot nene costele….mata cred o reglezi cu viagra :)))))

  • Baias Costel spune:

   V-am mai spus dau proba cu voi si cu varza si eu chiar sunt prieten cu ea , si am curaj sa mergem si la femei ! Puneți-ma la încercare ! Poate așa ne mai vedem si noi la fata !

   • Gelu spune:

    Eu merg cu dumneta oriunde doar daca il lasi pe zuluf sa te aduca pe scuter hahahahhohihaha

 84. Fulea spune:

  Auzi bre de ce nu ti-ai facut o operatie pe la Colentina sau Fundeni ca poate te dezinfectau cu produse Hexi-Pharma :)))))

  • Baias Costel spune:

   Eu am fost sportiv , nu m-am lăsat la 20 de ani . Glumesc . Nu îți doresc nici ție sa fii bolnav ! Sper ca n-ai avut probleme de sănătate sa ma acuzi ca nu ți-am făcut asigurare , ca nu-i așa nea Costel e de vina !

 85. Baias Costel spune:

  Dacă mai băgați ceva materiale in seara asta, va rog sa ma scuzați dacă nu va răspund pentru ca sunt la o petrecere. Pe mâine !

 86. Botosanean spune:

  Care sunt colegii mei care se ,plang, ca nu mere instalatia ?

 87. Stelu isac spune:

  Va multumin Dl Presedinte Baias ca dupa ce am terminat contractul cu Victoria Branesti mi-a venit acasa scrisoare de la FINANTE ca trebuie sa achit 51 de mil datorii la Sanatate si asa mai departe ! Si nu sunt singurul : Poverlovici-Coman…dar sa vb fiecare in numele lui daca are ceva de zis!! Cu siguranta tot jucatorii sunt de vina,dvs o sa spuneti ca ati pus in aplicare ce va zicea Nea Nicu !