La Clubul Mao, din Dobroești, performanța noul cuvânt de ordine!

joi, 07 iulie 2022

Se apropie noul sezon, iar clubul lui Mao și-a schimbat radical politica sportivă, dacă pot s-o numesc așa. Până acum, în cele 4-5 luni de la înființare, cele două teamu-ri de 11, copii născuți 2007/2008 și 2009/2010, știau că la niciun meci pe careîl vor disputa nu există încrâncenare. Mai mult, era o obișnuință, în primul mitan se juca aproape cu cea mai bună echipă, după care, la pauză, antrenorul făcea schimbări în proporție de 70-80%, adică intrau toate rezervele, indiferent de valoarea pe care o aveau.

”Întotdeauna am vrut să dau șanse de joc tuturor, le-am spus și la antrenamente să muncească mai mult, că va veni vremea să demonstreze și ei. Au jucat toți și nu m-am supărat că u pierdut, decât atunci când n-au avut determinare. A venit vremea să facem performanță, nu vom mai lăsa nimic la voia întâmplării – cele două grupări vor intra în campionatele Asociației Județene de Fotbal Ilfov, avem sponsori care ne urmăresc, vrem să arătăm și noi bine și pentru primăria comunei, care trebuie să ne ajute financiar. Prin urmare, victoria în orice meci, este sloganul viitorului! Sigur, putem să și pierdem, dacă adversarul ne este superior, dar eu vreau să văd că cine intră în teren cu sigla lui Mao pe piept, trebuie să dea tot ce poate, să lupte până la epuizare.

Le-am spus de mai multă vreme copiilor, chiar și părinților, că se apropie și selecția, și nu numai pentru primul 11, dar și pentru cei care vor să completeze banca de rezerve. Eu cred că se creează o emulație, o luptă internă, pentru orice post, o concurență care mă avantajează. Dacă eu vreau performanță, sunt convins că și copiii vor asta, ba chiar și părinții, sper să se înțeleagă ce spun”, ne declara antrenorul și președintele clubului, Mao Rădulesco.

Și primul test în condițiile impuse de Mao se apropie – sâmbătă, începând cu ora 9:00, cele două echipe vor primi vizita lui Celtic București, pe Stadionul Antilopa.

1 comentariu la "La Clubul Mao, din Dobroești, performanța noul cuvânt de ordine!"
  1. Vrajeala spune:

    Totul e pt banii sponsorului… iar ala viseaza sa fie primar in dobroesti… numai mincinosi peste tot…